PlayerUnknown's Battlegrounds: már 17 millió példányban fogyott, Kínában mégis betiltanák

2017. október 31.
4.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SteamSpy adatai szerint újabb elképesztő mérföldkövet sikerült elhagynia a PlayerUnknown's Battlegrounds eladásainak a Steamen, lévén a játékot korai változatban már 17 millió játékos vásárolta meg magának.

Az elképesztő siker ellenére azonban aggódhatnak a fejlesztők, hiszen nem kizárt, hogy hamarosan elveszítheti a játék az egyik legfontosabb piacát, lévén Kínában, az ottani szigorú cenzúrát végző hivatal (China Audio-Video and Digital Publishing Association) úgy határozott, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds-nak mennie kell az országból.

A hivatal közleménye szerint a játék betiltását most azért vették fontolóra, mert ellentmond a szocialista értékeknek, és bár reménykedni lehet, de amit a kínai cenzorok kiszúrnak maguknak, az nagyon ritkán - értsd: soha - nem maradhatnak meg az országban. Azért várjuk a fejleményeket!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 napja

Hát a szocialista világ elég komoly, de majd csak megegyeznek... vagy nem.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 napja

Vagy azért akarják betiltani, mert koreai... Kínaiak jó ideje bojkottálnak dél-koreai cégeket (játékkiadót is, mint a Nexon) és a Dél-Koreába irányuló turizmust, bár pont most közölte mindkét kormány, hogy igyekeznek ismét jó kapcsolatot teremteni a két ország között. Kína olyan hely, ahol a politikai ellentétekért bárhol büntetnek, simán lehet, hogy a játék ezért került tiltás közelébe.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 napja

Hogy tudnak egy online játékot kizárni egy országból? Komolyan nem értem. Amúgy meg a fejlesztők részéről ez annyira nem gond, a játékosok már kifizették az árát a játéknak. Lehet, hogy ez morálisan elítélendő, de nem a fejlesztők tehetnek róla, ha a kínai játékos nem tudja használni a játékot, szerintem nem kell visszafizetniük a vételárat.

válasz erre

muki

7 éve, 6 napja

Nagyon durva! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 6 napja

Nagyon keményen tolják!

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja