Play.com Live: Viva Pinata és REZ HD

2008. március 17.
2.0531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tegnap este hat órakor záruló Play.com Live nyílt rendezvény szép csendben lezajlott.

Mindhárom konzol óriás részt vett az eseményen, vegyes érzelmeket keltve az oda látogatókban és a szaksajtóban. A Microsoft tábor sem vette véresen komolyan a játék show-t és látszólag egy új réteget próbáltak kiszolgálni, magukhoz vonzani. Ez alkalommal a hardcore réteg kiszolgálása kissé háttérbe húzódott és helyette a családias hangulatú produktumok voltak hangsúlyozva.

Teljesen logikus lépésnek tünik miután a Microsoft Európaszerte csökkentette az Xbox 360 konzol fogyasztói árait, plussz közeleg a húsvét, ami újabb apropóval szolgálhat egy új generációs konzol vásárlására. Néhány érdekes, feltörekvő címmel is összefuthatott a gyanútlan nézelődő, mint például a REZ HD, a Boom Boom Rocket, a Spy Glass, és az Uno. A nagy durranások persze nem ezek voltak. Csak azt magyarázza meg valaki, hogy a 2006-ban debütált Viva Pinata mit keresett egy ilyen jellegű rendezvényen? Rejtély.

A komolyabb third party-s címek már számunkra sokkal érdekfeszítőbbnek bizonyultak. Játszható formában volt jelen a Rock Band, a Codemasters Race Driver: Grid-je, a Bourne Conspiracy, a Rainbow 6 Vegas 2 és persze a Soul Caliber IV. Akadtak azért itt is finomságok szép számmal, nem bánta meg, aki ellátogatott és belekóstolt egy-egy megjelenés előtt álló sikervárományosba.

Az eseménynek a londoni Wembley Stadion adott otthont, ahová a beugró fél napra 3 fontba, míg egy teljes napra 6 fontba került. Reálisnak mondható összegért a játékokkal szimpatizálók egy kellemes hétvégét tölthettek el, még akkor is, ha falakat nem rengetett a bemutatott kínálat. Persze azt azért szögezzük le, hogy az átlag felhasználó messze nem annyira tájékozott, mint az ezzel foglalkozó zsurnaliszták, így mindenképp tartalmas programon vehetett rész az, aki ellátogatott a patinás helyszínre és csak hobbi szinten nyúl az elektronikus játékokhoz. Ez nem az otakuk rendezvénye volt.


Play.com Live: Viva Pinata és REZ HD - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ide én is ellátogattam volna szívesen mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Play.com Live
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja