Play.com Live: Régi Killzone 2 és Little Big Planet videók

2008. március 16.
2.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az angliában megrendezett Play.com Live játék show egyeseknek hatalmas csalódásokat okozott, nem véletlenül.

A Sony-s felhozatal nem volt nyilvánosan felfedve a rendezvény előtt, mostmár tudjuk, hogy miért. A sor kezdődött egy ősrégi Killzone 2-es videóval. Gyakorlatilag zéró új jelenettel voltak szívesek lepörgetni a tavalyi E3-on vetített mozgókép anyagot, erősen tömörített formájában. Uhhh. A Little Big Planet sem tudhatott masszív jelenlétet magáénak.

Az ember normál esetben azt feltételezi, hogy egy angol fejlesztésű játék erőteljesebben lesz jelen egy angliában rendezett eseményen. Tévedtünk. A Little Big Planet nem, hogy játszható formában nem tette tiszteletét, de még az üdvözlő videója is a régi volt. Ez is kipipálva, sétáljunk tovább. Azért természetesen nem volt ekkora baj a Sony jelenlétével. Ha megkapargatjuk a megfakult felszínt, alatta ott rejtőznek az igazi kincsek.

Voltak igencsak kellemes darabok, melyek végre játszható formában tették tiszteletüket az eseményen, mint például a Devil May Cry 4, Unreal Tournament 3, Burnout Paradise, Army of Two, Bourne Conspiracy, Lost Planet, Soul Calibur IV, Condemned 2, Rainbow Six Vegas 2, Lego Indiana Jones, Race Driver: Grid, Rock Band, Guitar Hero 3, és a PlayStation 3 exkluzív Haze. Plussz volt Buzz és egy méretes Gran Turismo 5 Prologue multi party.

Teljes árkád felállásban várta a nézelődőket a Polyphony Digital műremekének előszele egy londoni pályával és természetesen egy házi bajnoksággal. Aki az említett pályán a legjobb időt futotta, egy Gran Turismo 5 Prologue-os PlayStation 3 bundle-lel gazdagodott. Megérte ott lenni.

A Capcom-os frontról a Resident Evil 5 és a Street Fighter IV szintén csak mozgókép formájában voltak megtekinthetők. Egyelőre ennyit a Play.com Live első napjáról, hamarosan további információkkal jelentkezünk.

P.S.: A kétnapos Play.com Live a Wembley Stadionban került megrendezésre március 15.-e és 16.-a között. Tegnap nyílt, ma zárul. Nem egy maratoni, orbitális móka, de kellemes kis összeröffenés.
2 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 25 napja

Sajnos videók egyelőre nem érkeztek. Amint sikerül mozgókép anyagot szereznünk, azokat természetesen megosztjuk Veletek is.

válasz erre

Ryo san

17 éve, 5 hónapja és 25 napja

Videók nincsennek??

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Play.com Live
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja