Platinum Games: Megnyílt a Bayonetta és a MadWorld fejlesztőinek angol nyelvű site-je

2009. január 30.
1.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom korábbi Clover stúdiójának tagjaiból verbuválódott csapat, a Platinum Games beélesítette az angol nyelvű, hivatalos website-ot, ahonnan már játszi könnyedséggel juthatunk újabb információk és látnivalók birtokába, így figyelemmel kísérhetjük például a Bayonetta, vagy a Nintendo Wii exkluzív, MadWorld híreit, újdonságait.

A két nagyágyún kívül a Nintendo DS exkluzív Infinite Space-ről is megtudhatunk ezt-azt, ha ellátogatunk a frissen megnyílt weboldalra.

A csapatot olyan vérprofi játékiparosok alkotják, mint például Shinji Mikami, Atsushi Inaba, vagy Hideki Kamiya, ők korábban a Capcom zászlaja alatt tevékenykedtek, nem kisebb címeken, mint a Resident Evil sorozat, a Killer 7, és a Clover színeiben összerakott, Viewtiful Joe, az Okami, vagy a God Hand is az ő számlájukra írható. Referenciából csillagos ötös.

A srácok jelenleg négy címen dolgoznak szorgosan, ebből a számunkra talán legérdekesebb a Devil May Cry útán érzésekkel átitatott Bayonetta, amely PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon teszi mélységes tiszteletét.

Ne feledkezzünk meg a különös brutalitásáról, valamint egyedi képi világáról ismeretes MadWorld-ről sem, amely a Nintendo trendi asztali konzoljára érkezik, valamikor idén tavasszal.

Fejlesztés alatt áll továbbá egy Nintendo DS exkluzív sci-fi szerepjáték, az Infinite Space, valamint egy eddig be nem jelentett címen fáradoznak szintén, amelyet maga, Shinji Mikami terelget a helyes irányba.

Platinum Games Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja