Planet of The Apes: Last Frontier címmel videojáték készül A majmok bolygója alapján

2017. augusztus 16.
4.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Imaginati Studios - egy fiatal, mindössze 2015-ben megalakult csapat - ma délután bejelentette, hogy videojátékot készítenek A majmok bolygója filmes franchise alapján.

A Planet of The Apes: Last Frontier címet viselő alkotásról annyit tudni, hogy még idén ősszel megjelenhet PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, a sztorija pedig A majmok bolygója: Forradalom és A majmok bolygója: Háború közötti eseményeket meséli el, középpontjában egy csapat majommal, akik nem akarnak részt venni az emberek és a majmok közötti háborúban, és ezért a Sziklás-hegységbe menekülnek, ahol rádöbbennek, hogy az éhség néha nagyobb úr az elveknél, ezáltal a szakadárok visszamerészkednek az emberek közé.

A The Imaginarium által kiadóként gondozott játék - ők végezték a mozifilmek mo-cap munkálatait - jelentős mértékben a döntésekre épít, ezáltal minden cselekmény kapcsán nekünk kell választanunk, ami sok esetben akár súlyos következményekkel, szereplők halálával és a végkifejlet módosulásával is járhat.

A látottak alapján - merthogy már trailert és gameplay videót is kaptunk a Planet of The Apes: Last Frontier-ről -, valamiféle kalandjátékot tudunk elképzelni lelki szemeink előtt, ami egy kicsit a Telltale Games alkotásaira hajaz. Elsőre nem is olyan rossz...

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nekem nagyon bejön, tetszik.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Hajjaj, nekem gyanús, hogy ez nem lesz valami acélos cucc.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ó ez nagyon királynak ígérkezik!

válasz erre
Planet of The Apes: Last Frontier
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaSunyi78 profiljaWickedSick profilja