Pitfall Harry Nintendo-n kalandozik tovább

2008. május 13.
2.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hamarosan visszatér az egyik legősibb videójáték karakter, Pitfall Harry.

Az Atari 2600-as gépeken oly népszerű, leginkább Indiana Jones nyomában loholó kalandor ezúttal a Nintendo forradalmát szemelte ki magának, hogy ismét mesés kincsek és ősi titkok nyomába eredjen. Az eredeti epizódok mai szemmel nézve nem igazán értékelhetők, annál inkább 16 Bit-es utóda, ami egy szemet gyöyörködtető akció platform játék volt, a második dimenzióban ma is megállja a helyét.

A későbbi PlayStation-ös felvonás már sokat veszített fényéből, bájából, de már segítségül hívta a harmadik dimenziót, majd a második generációs PléjStáción, valamint két kortársán újból beköszönt egy teljesen új formában, már végképp nem volt az igazi önmaga, hamarosan eljön az idő, hogy kiküszöbölje a csorbákat és ismét visszaállítsa a név egykori fényét. Az Activision bejelentette, hogy idén ősszel érkezik a legújabb epizód, kizárólag Nintendo Wii-re, Pitfall: The Big Adventure címmel.

A történet mit sem vátozik, Pitfall barátunk újabb kalandok után néz, belevág a sűrűjébe és 60 szinten keresztül járja majd a buja esőerdőket, kreatúrákkal teletömött barlangokat, és jéggel birított hegyeket. Útja során rengeteg csapda, veszélyes ellenfél, küzdelem és persze kincs várja majd hősünket, a Wiimote irányítási metódusnak köszönhetően eddig soha nem tapasztalt játékélménnyel, sugallják a játék készítői az Edge Of Reality-nél. (The Incredible Hulk, Cipher Complex, Shark Tale)

A legendás kincsvadász tehát idén ősszel újra támad, ám ezúttal csak a Nintendo Wii tuladonosok örvendethetnek visszatértének. További részletekkel nem szolgált az amerikai kiadó, konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs. Látogassátok meg az Activision hivatalos weboldalát az alábbi linken, ahol hamarosan feltűnik a szóbanforgó produktum is.

Activision Official Website
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Áháá, akkor ez volt az Atari dzsungeles játéka. Mennyit kerestem, te úristen röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja