Piroska és a farkas lesz American McGee következő áldozata

2010. március 04.
10.0031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
American McGee nevét aligha kell bemutatni az elborult videojátékokat kedvelőknek, hiszen az úriember készítette többek között az Alice csodaországban kiváló és elmebeteg horroradaptálását, szimplán Alice néven, de a brutális Bad Day L.A.

is a nevéhez fűződik, hogy a kicsit félresikerült Grimm-ről már ne is beszéljünk. McGee uraság saját bevallása szerint jelenleg az Alice folytatásán munkálkodik a háttérben, azonban a tegnapi nap folyamán kiderült, hogy egy másik projekt is fortyog a kezei alatt.

Ez nem más, mint a jelenleg pontos név nélkül létező Piroska és a farkas adaptáció, amely a McGee-től szokásos elmebeteg módon köszön majd vissza képernyőinkről, tehát nem egy "farkassimogató szimulátor", de még csak nem is egy "erdei séta Piroskával" darab formálódik, hanem egészen más, amolyan McGee-féle absztrakt, groteszk, illetve horrorisztikus darab. A projektről egyébiránt hősünk bemutatta az első koncepciós rajzot is, így látható, hogy Piroskánk igen agresszív lett az eredeti mese óta, lévén éppen egy méretes baltával próbál eperlekvárt lékelni a gonosz farkas nyakából, amely átvetítve a "megszokott" játékmenetbe, sok-sok jóval kecsegtet. American McGee a jövő heti GDC alkalmával szeretne kiadót és támogatót találni a játékhoz, amely reméljük, hogy meg is történik, hiszen hosszú idő óta ez lehet ez első "igazi" alkotás az úriembertől. Kíváncsian várjuk a részleteket, de addig is tanulmányozzátok át az első koncepciós rajzot.


Piroska és a farkas lesz American McGee következő áldozata - 2. kép


2 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 18 napja

Muhaha, epic lesz!röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 4 hónapja és 7 napja

Érdekes egy megközelítése a mesének, hogy inkáb piroska és a farkasOK amiben piroska a vadász valami bazinagy kaszával és a farkasok ló méretűek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja