Pirates of the Burning Sea: Vegyes fogadtatás

2008. április 06.
3.2111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Bár a kritikusok részéről egyöntetű dícséret fogadta a Pirates of The Burning Sea online RPG-t, a felhasználókat megosztja a játék.

Ez utóbbit igazolják az eladások is, a kalózkodás eddig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A tapasztalat e szerint azt mutatja, hogy immár egy ilyen kaliberű online RPG sem mehet biztosra, nem lehet egy játékból kasszasikert csinálni már csak azért, mert épp MMO a műfaja. Egyre nagyobb a tolongás a játékosok kegyeiért.

Félreértés ne essék, a Pirates of The Burning Sea egy határozottan kellmes darab. Leginkább a nagysikerű EVE online-t juttathatja eszünkbe a játék, a környezet viszont teljesen más, viszont határozottan tetszetős és színes. A játékos választhat, hogy kalóznak áll-e, avagy a jófiúk táborát erősíti, és elmegy muskétásnak.

Akárhogy is, a játékban fokozatosan lépkedhetünk felfelé a bizonyos ranglétrán, a padlómosástól a kapitányi posztig azonban hosszú az út, és néha kicsit talán unalmas is lehet. Erre panaszkodnak legtöbben a játék kapcsán. A megjelenést követően a játék még hetedik volt kategóriájában az Aamazon.com-on, aztán gyorsan ki is pergett az első 25-ből. Úgy tűnik, hogy a pörgősebb RPG-k sikeresebbek manapság, a Pirates of The Burning Sea ettől fügettlenül nagyon is jó játék a maga nemében. A játék sava-borsa pedig mi más is lenne, ha nem a tengeri ütközetek, melyben legfeljebb 48 felhasználó vehet részt, és láthat el különböző feladatot a csatákban.

Ha egy kicsit összetettebb, változatosságot kínáló MMORPG-t keresel, semmiképp ne menj el a játék mellett!

A játék hivatalos honlapja: www.burningsea.com
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 15 napja

szia
röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja