Pirates Of The Burning Sea: próbáld ki 14 napig ingyen a matrózjárást

2008. október 02.
3.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Pirates Of The Burning Sea egy vérbeli kalózos MMORPG és ha nagyon be kellene skatulyáznom, akkor a felső kategória és a közepes alkotások közé tenném valahol félúton.

Összehasonlítási alapként a WoW nem állná meg helyét, mivel teljesen más a kettő, így ettől most eltekintenék. Mint a hír címéből is kiderül, most 14 napig ingyen élvezheted a kalózkodás minden apróságát és úgynevezett szépségét és a legjobb, hogy ebben a rövidke időben semmilyen korlátozásod nincsen a visszafelé ketyegő órán kívül.

Ilyen tematikájú MMO elég kevés van a piacon, a Pirates Of The Burning Sea egyértelműen ezek közül a legjobb, hála a több ezer küldetésnek, a tengeri csatáknak és a szinte végtelen tengernek. A hatalmas játékterepen rengeteg kikötőbe elkalandozhatunk, ahol újabb és újabb kihívások várnak majd ránk, egy a lényeg: legyünk kalózok, gyűjtsünk minél több pénzt és fejlődjünk ahogyan csak tudunk. Tulajdonképpen átlag koncepció, de aki szerelmese a kalóz-témáknak és gyermekkorában is úgy képzelte el magát, hogy fél szeme le van takarva, hatalmas kampókeze van és egy papagáj ül a vállán, na ez az ő játékuk. Látogass el a hivatalos honlapra és regisztráld magad az ingyenes két hétre, egy próbát megér!

Ide kattintva elérheted a hivatalos weblapját a játéknak.
1 hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja