Pirates of Black Cove: Teaser trailer

2011. február 11.
3.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Paradox Interactive kiadó és a Nitro Games csapata hivatalosan is bejelentette a Pirates of Black Cove névre keresztelt stratégiai játékát, amely szerepjáték elemekkel van megspékelve.

A program a 16. századba kalauzolja el a felhasználókat, akik kalózként szelhetik hajóikkal a Karib-tenger vizeit. A produktumban az lesz a cél, hogy mi legyünk minden idők leghatalmasabb és legerősebb kalózai, továbbá annyi aranyra tegyünk szert, amennyire csak lehetséges.

A nyitott világú programban különböző missziókat teljesíthetünk, megküzdhetünk más játékosokkal, szárazföldi és tengeri csatákban vehetünk részt, legénységünket új tagokkal bővíthetjük, de gondoskodnunk kell róla, hogy személyzetünk boldog és elégedett legyen, különben átállnak a riválisaink táborába. A játék elején kiválaszthatjuk a számunkra legszimpatikusabb karaktert, minden szereplő egyedi képességekkel és tulajdonságokkal van felruházva. A produktumban különféle ruhák és fegyverek állnak a rendelkezésünkre. Az alkotásban csatlakozhatunk három frakció közül az egyikhez, eldönthetjük, hogy a Pirates, a Corsairs, vagy a Buccaneers tagjai legyünk. A matéria pontos megjelenési időpontjáról még nem esett szó, annyi bizonyos, hogy idén érkezik PC-re.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

szerintem marha jó!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

LoOoL
Ekkora marhasagot

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja