Pirate Galaxy: Néhány újdonság

2011. április 06.
2.4301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Kedvenc sokoldalú fejlesztővállalatunk, a Splitscreen Studios, a Pirate Galaxy játéközösségtől származó számos kérésre/kérdésre reagálva úgy döntött, a tettek mezejére lép, s minden további nélkül eszközölt is némi változtatást a szóban forgó 3D-s böngészős játékon.

Ebből végül - nagy örömünkre - egy meglehetősen sok újdonsággal bíró frissítés kerekedett ki, melyek - még nagyobb örömünkre - már próbára is tehetők a www.pirategalaxy.com oldalon. Íme a lista:

- A mesterséges intelligencia fejlesztve vagyon, valamint a ritkán előforduló űrlények, a 'Blue Mantis'-ek ezentúl automatikusan teremtődnek újra. Minden nap csakis egyszer jelennek meg minden 'Story Planet'-en, és mindig hátrahagyják különös színű nyomaikat.

- Emellett, a közvetlen www.pirategalaxy.com-on keresztül bejelentkező felhasználók egy egyszeri 50%-os extra arany bónuszban részesülnek egy prémiumcsomag megvásárlásakor.

- Egy másik innovációnak köszönhetően pedig immáron mobiltelefon útján is könnyedén és gyorsan játszhatunk, a Zong használatával.

- Az első alkalommal a felhasználók élhetnek azon lehetőséggel, hogy díjfelszámítás nélkül használjanak prémium tartalmat. Ez a SponsorPay-nek köszönhető, melyet használhatunk fiókunk feltöltésére (továbbra is díjfelszámítás nélkül a versenyeken és felméréseken való részvételnek hála).

Pirate Galaxy: Néhány újdonság - 2. kép

1 hozzászólás

skyman

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

Be****ok, hogy már ezt is lehet telon nyomniröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja