Pillants bele a Borderlands: The Pre-Sequel munkálataiba

2014. július 11.
1.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A háttérben gőzerővel készülődik már a Borderlands: The Pre-Sequel az októberi premierre, amiről a fejlesztők most egy alapos mozgóképet is bemutattak nekünk.

A játék munkálatait bemutató videó-sorozat első részében mindent megtudhatunk a Borderlands: The Pre-Sequel alapjairól, valamint arról is, hogy milyen körülmények között, milyen környezetben készülődik a háttérben a nagy mű.

A Borderlands: The Pre-Sequel egyébiránt a tervek szerint októberben kerülhet fel a boltok polcaira, első körben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de a fejlesztők nem zárták ki, hogy később az újgenerációs konzolokra is elhozzák majd.

#tv#
Borderlands: The Pre-Sequel az októberi premierre, amiről a fejlesztők most egy alapos mozgóképet is bemutattak nekünk.'>
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

Érdemes kipróbálni, legalább a 2. Részt, ritka amikor egy fps megfog, de azon kívül hogy az egész játék alatt a térdemet vertem a röhögéstől, még az rpg elemek is nagyon jók, U.I.: NOOOOOOOOOO, STAIIIIIIIIIIIIIIRS röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

kylx

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

én mindig reménykedtem, hogy legalább 1 claptrap dolgozik náluk.

Hát, tévedtem szomorú smiley de talán a jövőben menő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nekem totál kimaradt ez a sorozat, pedig elég izgalmasnak tűnik, főleg ezzel a grafikával tudott megfogni. Talán egyszer pótolom.

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

látványosmeglepett smiley

válasz erre
Borderlands: The Pre-Sequel
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja