Pillants bele a Shin Megami Tensei IV Final játékmenetébe

2016. január 01.
4.0621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egyelőre még csak halvány utalást sem kaptunk arra vonatkozólag, hogy a februári japán premiert követően nyugaton is megjelenhet-e majd a Shin Megami Tensei IV Final, de azért érdemes közelebbi kapcsolatba kerülni vele, mert az Atlus manapság szereti lokalizálni kisebb videojátékait is.

Ez pedig igencsak kifizetődő lenne a 3DS-exkluzív Shin Megami Tensei IV Final esetében, amely a jól ismert franchise világában, annak egy poszt-apokaliptikus, 2030-ban játszódó alternatívájában játszódik, méghozzá a szokványos szerepjátékos klisékkel a középpontban.

Ha már ennyi is felkeltette a figyelmedet, akkor érdemes rápillantanod az alábbi mozgóképekre, amelyek közül az első kettő a Shin Megami Tensei IV Final két karakterét hivatott bemutatni, a harmadik pedig egy közel kétórás live stream felvételét takarja, benne rengeteg gameplay felvétellel és egyéb érdekességgel.





Shin Megami Tensei IV Final, de azért érdemes közelebbi kapcsolatba kerülni vele, mert az Atlus manapság szereti lokalizálni kisebb videojátékait is.'>
nincs még hozzászólás

Shin Megami Tensei IV Final
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja