Pillanatképek az Army Of Two: The 40th Day-ből

2009. március 17.
3.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Montreal előreküldte hírnökeit, hogy a legújabb játékuk hivatalos bejelentése előtt tudtunkra adják, hamarosan megtörténik a titkos projekt publikus leleplezése.

Szorgos találgatások vették kezdetüket, hiszen több, folytatásra erősen esélyes sikercímhez is közük volt már srácoknak. Közülük legtöbben az Army Of Two második epizódjára fogadtak, akik pedig rá tették meg voksaikat, helyesen jártak el. Most először nyerünk bepillantás a nem rég bejelentett alkotásba.

A kétszemélyes hadsereget ezúttal Kínában veszi elő az élet, Shanghai városát csaknem porig rombolja egy titokzatos eseménysorozat, amelynek kellős közepén ott áll majd Rios és Salem, az első epizód két keménytökű protagonistája. A külső szemszögű lövölde a szokásos, HD platformos leosztást kapta, melynek tükrében érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és persze a PC-n ügyködők sem maradnak ki a szórásból. Pontos dátum egyelőre nincs, van helyette néhány, piszokul látványos screenshot, amelyek a játék jelenlegi állapotából lettek kiollózva. Az Army of Two: The 40th Day már saját, hivatalos honlappal is rendelkezik, sajnos egyelőre nem túlzottan informatív.


Pillanatképek az Army Of Two: The 40th Day-ből - 2. kép


Pillanatképek az Army Of Two: The 40th Day-ből - 3. kép


Pillanatképek az Army Of Two: The 40th Day-ből - 4. kép


Army of Two: The 40th Day
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 27 napja

sziasztok tök jó játék
mosolygó smiley

válasz erre
Army of Two: The 40th Day
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja