Piacra került a Roccat vezeték nélküli újdonsága

2017. május 16.
3.6481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A német Roccat kínálatában már eddig is számos különleges modellel találkozhattunk, a CES 2017 alkalmával pedig egy nagyon komoly fejlesztésről is beszéltek, mely közel fél év után kerülhet végre piacra.

A Roccat Leadr-ről van szó, mely egyébként egy vezeték nélküli megoldás, de nem kell vele előítéletesnek lenni. A német óriás ugyanis azt ígéri, hogy vezetékes élményt és sebességet kapunk, amit mostanában egyre több nagy név próbál meg valóban elérni ezen a területen.

A Leadr lelkét egyébként egy Pixart 3361-es optikai szenzor adja, mely maximum 12 000 DPI érzékenységre állítható és 50G-s gyorsulást képes érzékelni. Az igencsak érdekes töltőállomással érkező újdonság nagyjából 20 órát bír egy töltéssel és a mai trendeknek megfelelően RGB világítást is kínál.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ennél jól mutat a LED, de hogy csak 20 órát bírjon azt én kevésnek érzem. szomorú smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

20 óra az nem túl sok idő egy töltéssel. Mit csinál ez, folyton világít benne az optikai szenzor, vagy a ledek veszik le ennyire?

válasz erre

Bvektor

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Szerintem ez a vezeték nélküli előítélet lassan kezd tényleg alaptalan lenni. A nagyobb márkák már mind letettek az asztalra olyan egereket amik rácáfolnak erre. Igaz egyik se olcsó, de akinek annyira számít az a minimális különbség annak meg is kell fizetnie röhögő smiley
Ez az RGB+wireless dolog meg nekem elég érdekes. Imádom az RGB világítást, ahol egy kicsit is jól mutat már rakom is fel röhögő smiley De ha ez az egerem töltését viszi le wtf smiley Persze tudom, 3 LED szinte semmit nem fogyaszt, de a 0nál minden több.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja