Piacra került a Lian Li motorizált asztala

2017. augusztus 03.
2.7111
petike737 profilja, adatai
petike737
A Lian Li ugyan még nem számít egy hatalmas gyártónak, ám nagyon hamar hírnevet tudtak maguknak szerezni, hiszem már a kezdetek óta a különleges megoldásokkal állnak elő, melyeket más gyártóktól nem igazán látni.

A DK-05 is egy ilyen termék, hiszen egy motorizált számítógépasztalról van szó, mely sajnos a gyártótól megszokott módon igencsak borsos áron került piacra. A számítógépasztal pedig itt nem csak azt jelenti, hogy rátehetjük a monitort és a perifériákat, hanem azt, hogy beleépíthetjük a gépet az asztalba.

A 69 és 118 centiméter között állítható magasság az álló és ülő felhasználást is lehetővé teszi, az I/O panelen pedig egy VR Headseteknek szánt HDMI csatlakozás, USB 3.0 és USB-C is található. Hely az bőven van benne, hiszen EATX alaplapot is vásárolhatunk bele és vízhűtés sem jelent akadályt, de cserébe 2099 dolláros árra kell igent mondanunk.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 15 napja

Nekem nem tetszik ez az asztal.
Valakinek biztosan tetszik.

válasz erre

totyak

1 éve, 16 napja

Némi barkácstehetséggel megáldott játékosok ilyet készíthetnek is maguknak. Talán nem lesz ilyen igényes, de olcsóbb, az tuti. Amúgy nagyon klassz ötlet ez az asztal.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 16 napja

Fogadok, hogy egy ügyes asztalos is megcsinál egy ilyet, olcsóbbér, mint 2000 dodó...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja