Piacra került a Lian Li motorizált asztala

2017. augusztus 03.
3.4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Lian Li ugyan még nem számít egy hatalmas gyártónak, ám nagyon hamar hírnevet tudtak maguknak szerezni, hiszem már a kezdetek óta a különleges megoldásokkal állnak elő, melyeket más gyártóktól nem igazán látni.

A DK-05 is egy ilyen termék, hiszen egy motorizált számítógépasztalról van szó, mely sajnos a gyártótól megszokott módon igencsak borsos áron került piacra. A számítógépasztal pedig itt nem csak azt jelenti, hogy rátehetjük a monitort és a perifériákat, hanem azt, hogy beleépíthetjük a gépet az asztalba.

A 69 és 118 centiméter között állítható magasság az álló és ülő felhasználást is lehetővé teszi, az I/O panelen pedig egy VR Headseteknek szánt HDMI csatlakozás, USB 3.0 és USB-C is található. Hely az bőven van benne, hiszen EATX alaplapot is vásárolhatunk bele és vízhűtés sem jelent akadályt, de cserébe 2099 dolláros árra kell igent mondanunk.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nekem nem tetszik ez az asztal.
Valakinek biztosan tetszik.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 14 napja

Némi barkácstehetséggel megáldott játékosok ilyet készíthetnek is maguknak. Talán nem lesz ilyen igényes, de olcsóbb, az tuti. Amúgy nagyon klassz ötlet ez az asztal.

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 3 hónapja és 14 napja

Fogadok, hogy egy ügyes asztalos is megcsinál egy ilyet, olcsóbbér, mint 2000 dodó...nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja