Piacra került a Fitbit Blaze

2016. március 04.
3.3961
petike737 profilja, adatai
petike737
Egyre több ember csuklóján bukkan fel valamilyen okoseszköz, az átlagfelhasználók pedig leginkább valamilyen okosórát választanak, melyek egy része már komoly fitnesz funkciókat is el tud látni, ám erre a területre mégis épült egy külön piac.

A fitnesz karkötők továbbra is kelendőek, hiszen sok esetben olcsóbbak, mint egy okosóra, azonban a funkcionalitás is limitált. A Fitbit a piac egyik legismertebb szereplője, termékeikkel itthon is találkozhatunk, a CES 2016 alkalmával pedig egy komolyabb modellt lepleztek le, melyet nemrég piacra is dobtak.

A Fitbit Blaze mondhatni egy olyan okosóra, melynek megtervezésekor a fitnesszel és egészségüggyel kapcsolatos dolgok kapták a legnagyobb hangsúlyt. Mérhetjük a pulzust, a megtett lépést, számolhatjuk a kalóriát és még rengeteg mást, azonban kapunk egy színes érintőképernyőt és értesítési funkciókat. A 200 dolláros fitnesz okosóra tehát a legfontosabb okosórás funkciókat vegyítette egy felsőkategóriás fitnesz karkötővel.
8 hozzászólás

venoman

1 éve, 17 napja

JÓ és szép. Hasznos és okos. Most már létezik olyan is amibe a sim kártyát bele lehet tenni. Viszont a videofunkciót még nem nagyon tudják. Azt inkább még kivárnám.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 18 napja

Nem rossz, de én csak magamat ismételem hogy a Moto 360 a favorit.

válasz erre

totyak

1 éve, 18 napja

Megmondom őszintén, nem zárkóznék el teljesen ezektől az óráktól, csak mindet drágának tartom, így inkább akkor már a rendes óráknál maradnék. De ha lenne egy gazdag nagybácsim, aki megdobna egy ilyennel, nyilván hordanám

válasz erre

Paint

1 éve, 18 napja

kpal írta:
Középső tetszik legjobban.
A számból szedte ki a szót.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 18 napja

Jaj istenem de szörnyen ronda.

válasz erre

sarakrael

1 éve, 18 napja

Amikor megjelentek a tabletek, egy teljesen felesleges terméknek gondoltam őket, és tessék, már a második van két év alatt, és pár év múlva tervezem hogy lecserélem egy harmadikra is. Azonban ez az okosóra is már több éve a piacon van, mégsem érzem azt, hogy ez nekem valaha is kelleni fog.

válasz erre

5t3v3nk3

1 éve, 18 napja

Adja a design, báár 200 dolcsi.. Hát csóróság van

válasz erre

kpal

1 éve, 18 napja

Középső tetszik legjobban.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja