Piacra került a Fitbit Blaze

2016. március 04.
4.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Egyre több ember csuklóján bukkan fel valamilyen okoseszköz, az átlagfelhasználók pedig leginkább valamilyen okosórát választanak, melyek egy része már komoly fitnesz funkciókat is el tud látni, ám erre a területre mégis épült egy külön piac.

A fitnesz karkötők továbbra is kelendőek, hiszen sok esetben olcsóbbak, mint egy okosóra, azonban a funkcionalitás is limitált. A Fitbit a piac egyik legismertebb szereplője, termékeikkel itthon is találkozhatunk, a CES 2016 alkalmával pedig egy komolyabb modellt lepleztek le, melyet nemrég piacra is dobtak.

A Fitbit Blaze mondhatni egy olyan okosóra, melynek megtervezésekor a fitnesszel és egészségüggyel kapcsolatos dolgok kapták a legnagyobb hangsúlyt. Mérhetjük a pulzust, a megtett lépést, számolhatjuk a kalóriát és még rengeteg mást, azonban kapunk egy színes érintőképernyőt és értesítési funkciókat. A 200 dolláros fitnesz okosóra tehát a legfontosabb okosórás funkciókat vegyítette egy felsőkategóriás fitnesz karkötővel.
8 hozzászólás

venoman

8 éve, 9 hónapja és 26 napja

JÓ és szép. Hasznos és okos. Most már létezik olyan is amibe a sim kártyát bele lehet tenni. Viszont a videofunkciót még nem nagyon tudják. Azt inkább még kivárnám.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem rossz, de én csak magamat ismételem hogy a Moto 360 a favorit. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 27 napja

Megmondom őszintén, nem zárkóznék el teljesen ezektől az óráktól, csak mindet drágának tartom, így inkább akkor már a rendes óráknál maradnék. De ha lenne egy gazdag nagybácsim, aki megdobna egy ilyennel, nyilván hordanám röhögő smiley

válasz erre

Paint

8 éve, 10 hónapja

kpal írta:
Középső tetszik legjobban.
A számból szedte ki a szót.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 10 hónapja

Jaj istenem de szörnyen ronda.

válasz erre

sarakrael

8 éve, 10 hónapja

Amikor megjelentek a tabletek, egy teljesen felesleges terméknek gondoltam őket, és tessék, már a második van két év alatt, és pár év múlva tervezem hogy lecserélem egy harmadikra is. Azonban ez az okosóra is már több éve a piacon van, mégsem érzem azt, hogy ez nekem valaha is kelleni fog.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 10 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

kpal

8 éve, 10 hónapja

Középső tetszik legjobban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja