Piacra dobta új Chromebook modelljét a Samsung

2016. február 17.
3.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung nagy erőkkel vágott bele a hordozható gépek fejlesztésébe, a várt sikerek azonban elmaradtak és inkább más területekre helyezték a hangsúlyt, ugyanakkor jól látszik, hogy még nem tettek le erről a piacról, ráadásul az új lehetőségek felé is igen nyitottak.

Az egyik ilyen új lehetőség sokak számára a Google által fejlesztett Chrome OS, mely képes elegendő funkcionalitással felruházni az olcsóbb gépeket. A 200 dolláros Samsung Chromebook 3 idei változata nem váltja meg a világot, ugyanakkor a rendszer célközönségét a készülék is képes kiszolgálni.

A 11,6 hüvelykes kijelzőn 1366 x 768 pixelt láthatunk, alatta pedig 2 vagy 4GB RAM és egy Intel Celeron processzor dolgozik. A 16GB belső tárhelyet felhővel vagy microSD kártyával lehet bővíteni, az üzemidő pedig 11 órás a gyártó szerint, ami nem rossz érték úgy, hogy az általános feladatokat el tudjuk látni.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Itthon alig hallani ezekről , nem nagyon van piacuk.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nekem ez árban nagyon nem jön be.

válasz erre

totyak

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Azért ez az 50-55 ezer forint ezért a rendszerért sok szerintem. Én inkább gyűjtögetnék még pár hónapot és vennék egy olcsóbb, de ennél jobb win notit.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 10 hónapja és 16 napja

Kiváncsi lennék már egyre működés közben, de se egyetlen ismerősömnek nincs, se egy boltba nem találni. röhögő smiley Úgyhogy maradok kiváncsi... röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja