Phil Harrison: Távozik a Sony-tól

2008. február 26.
1.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy sajnálatos hírrel kell ismét elétek állnunk.

Phil Harrison, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke február 29.-ével távozik posztjáról. Az úr hihetetlenül sokat tett már le a Sony asztalára, ám most vége szakad a közös, elhivatott munkának. Az okok jelenleg nem ismertek, így nem tudhatjuk, hogy miért döntött így a vezető kiválóság, ám egyes híresztelések szerint hamarosan az Atari útját kívánja majd egyengetni.

Phil Harrison-t jól ismerhetjük már az E3-as nagy előadásairól és hatalmas szerepe volt minden PlayStation platform kilövésében, útnak indításában, valamint a Sony belsős fejlesztő stúdióinak irányításában is benne volt a keze. Személyének fontossága tehát nem kérdéses. Harrison uraság búcsúnyilatkozatában élete meghatározó útjának titulálta a Sony-nál eltöltött 15 évet és hatalmas elismeréssel adózik annak a konzol brandnek, melyet az évek során piacvezetővé sikerült tenniük globális viszonylatban.

Harrison úr nagyon szép beszédet publikált, melyben megköszönte azt a rengeteg baráti támogatást, melyet a munkája során kapott és elmondta, hogy menniyre büszke a PlayStation sikereire és, hogy a jövőben ott és úgy egyengeti majd az útját, ahol és ahogyan csak tudja. Szép volt Harrison! Köszönjük mi is a hosszú évek fáradságos munkáját és azt a rengeteg áldozatot amit a PlayStation sikerei érdekében hoztál meg életedben. Bárhogy is lesz, egy értékes emberrel lettünk ismét szegényebbek.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja