Phil Spencer szerint a single player játékokra is jó hatással lehet az Xbox Game Pass

2018. január 29.
1.4101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem gondoltuk volna, hogy ennyi pro és kontra visszhangot vált majd ki a Microsoft az Xbox Game Pass alapötletének módosításával, miszerint a jövőben minden megjelenő exkluzívuk már a premier napján elérhető lesz a szolgáltatásra előfizetőknek.

A történtek miatt sok rajongó örül, a kereskedők azonban már kevésbé, ellenben Phil Spencer, az Xbox divízió vezére szerint a próbálkozásukban több potenciál van, mint ami elsőre látszik, és erről követőit is próbálta meggyőzni a Twitteren, akik tucatszám tették fel neki a kérdéseket a hétvégén.

Phil ezekben a rövidke bejegyzésekben beszélt például arról, hogy véleménye szerint az Xbox Game Pass óriási lehetőség lehet a single player játékok számára is, ezáltal alaposan meglökheti egy-egy ilyen cím szekerét, utalva ezzel arra, hogy az emberek gyakran nem szívesen fizetnek több ezer forintot egy-egy pár órás kalandért, aminek a szavatosságát nem támogatja multiplayer.

Spencer a Twitteren egyébiránt számtalan kapcsolódó dologról is szónokolt a rajongóknak, így többek között arról is, hogy nem csak a belső fejlesztésű játékaikkal szeretnék azt, hogy már a megjelenés napján elérhetők legyenek az Xbox Game Pass kínálatában, hanem külső fejlesztőcsapatokat egyaránt be akarnak vonni a buliba.
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

És milyen csak single player játék jelent meg mostanában, ami A+ cím volt, mert szerintem nincs sok belőle?

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Sajna bukta ez az egész, de ők akarják ezt az egészet.
Engem annyira nem is zavar. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Utolsó szalmaszálba is bele akarnak kapaszkodni már hogy valami komolyabb sikert elérhessenek. De ez már bukó.

válasz erre

muki

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Próbálja védeni a mundér becsületét, és megmondom őszintén, szerintem ez nem is lenne olyan rossz szolgáltatás. A dolog ott bukik el, hogy ezzel megásták a saját sírjukat, a kereskedők nélkül nincs Xbox, a kereskedők így pedig mind ki fognak hátrálni. Akár néhány hónap alatt. És akkor kuka.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Reichert Viktor

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Valószínűleg azért vásárolunk újgenerációs konzolokat, hogy a feljavított 1000-éves játékok elfussanak rajta....Gratula hozzá.....


válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja