Phil Spencer minden platformra elvinné az Xbox Game Pass-t

2019. március 04.
6.9131
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon erőszakos terjeszkedésbe kezdett a Microsoft az Xbox Game Pass kapcsán, ami jelentősen megágyazhat majd a következő Xbox-konzol, és úgy általánosságban a redmondi óriás videojátékos részlegének sikeréhez.

Phil Spencer, az Xbox divízió vezére ugyanis a GeekWire munkatársainak egy interjúban elmondta, hogy szeretnék minden platformra és eszközre elvinni az Xbox Game Pass-t, amivel kapcsolatban már korábban felmerült néhány pletyka, így többek között mobilokról és Nintendo Switch-ről hallhattunk.

Bár az Xbox-vezér szabadkozott nyilatkozatában, miszerint az Xbox Game Pass számukra nem a pénzkereséséről szól, ezzel ugyanis nem lehet sokat keresni, ami részben igaz is, de a több platform több felhasználót eredményez majd, ez pedig buktathatja a fenti kijelentést, arról nem is beszélve, hogy a márkaépítés tekintetében milyen hatalomra tehet szert így a Microsoft.
4 hozzászólás

Reichert Viktor

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem meg jól gondolkoznak.. Vásárólják fel a nagyobb játékfejlesztőket..Ők már előre gondolkoznak. Régen ők voltak a piac vezetők és most más stratégiába fogtak.. Nem vagyok elfogult ,mert mind a két konzol tulajdonosa voltam s vagyok.Inkább tanulniuk kellene egymástól.. A sonyinak is meg van a maga előnye az xbox-nak is. 2020-2021-re meglátjuk ki,hogy vetett...Hajrá Xbox-Hajrá Sony!!!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem értem, mi a céljuk, és miből gondolják hogy elérik azt. Egy PS rendszernek megvan a maga bázisa, mint ahogy nekik is. Miért állna be a Sony ebbe a kooperációba???

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez már a szánalmas kategória, de komolyan.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Én őszintén nem értem mi értelme ennek.
Már mindenki unja a Haloforzagearst,a többi játékot is végigvitte mindenki a Gamepassba..
Ha meg olyan király a játék akkor meg is van..

Mert ugye a Tv előfizetést még értem,ott mindig ÚJ TARTALMAK vannak..de hogy ha valamin csak régi dolgok vannak,meg újból is 3 régi jön,akkor minek fizetnek elő rá?

Lehet régimódi vagyok,de szerintem ha ezt az energiát,egy vagy kettő darab mondjuk új exkluzív rpg-be fektetnék,többet érne..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaDerekhun profilja