Phil Spencer minden platformra elvinné az Xbox Game Pass-t

2019. március 04.
7.0401
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon erőszakos terjeszkedésbe kezdett a Microsoft az Xbox Game Pass kapcsán, ami jelentősen megágyazhat majd a következő Xbox-konzol, és úgy általánosságban a redmondi óriás videojátékos részlegének sikeréhez.

Phil Spencer, az Xbox divízió vezére ugyanis a GeekWire munkatársainak egy interjúban elmondta, hogy szeretnék minden platformra és eszközre elvinni az Xbox Game Pass-t, amivel kapcsolatban már korábban felmerült néhány pletyka, így többek között mobilokról és Nintendo Switch-ről hallhattunk.

Bár az Xbox-vezér szabadkozott nyilatkozatában, miszerint az Xbox Game Pass számukra nem a pénzkereséséről szól, ezzel ugyanis nem lehet sokat keresni, ami részben igaz is, de a több platform több felhasználót eredményez majd, ez pedig buktathatja a fenti kijelentést, arról nem is beszélve, hogy a márkaépítés tekintetében milyen hatalomra tehet szert így a Microsoft.
4 hozzászólás

Reichert Viktor

8 hónapja, 6 napja

Szerintem meg jól gondolkoznak.. Vásárólják fel a nagyobb játékfejlesztőket..Ők már előre gondolkoznak. Régen ők voltak a piac vezetők és most más stratégiába fogtak.. Nem vagyok elfogult ,mert mind a két konzol tulajdonosa voltam s vagyok.Inkább tanulniuk kellene egymástól.. A sonyinak is meg van a maga előnye az xbox-nak is. 2020-2021-re meglátjuk ki,hogy vetett...Hajrá Xbox-Hajrá Sony!!!

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete

Nem értem, mi a céljuk, és miből gondolják hogy elérik azt. Egy PS rendszernek megvan a maga bázisa, mint ahogy nekik is. Miért állna be a Sony ebbe a kooperációba???

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 1 hete

Ez már a szánalmas kategória, de komolyan.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 hónapja, 1 hete

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt