Phil Spencer kijelentette: nem lesz VR eszköz az Xboxhoz

2019. november 26.
5.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Phil Spencer a Stevivor magazinnak fejtette ki véleményét annak kapcsán, hogy vajon fogunk-e látni a jövőben Xboxos VR-eszközt, a válasz pedig egyértelmű: meghagyják ezt a terepet a PC-nek és a PS4-nek.

Úgy gondolja ugyanis, hogy a közönség semmilyen formában nem azonosítja a virtuális valósággal az Xboxot, hiszen sosem volt közük semmiféle VR produktumhoz, és nem is terveznek a közeljövőben VR headsetet kiadni. Phil Spencer továbbment, miszerint senki nem értékesít a piacon több millió VR-eszközt.

Továbbá arra reagálnak, amire igény van a közönség szerint, és nemigen látják, hogy a felvevőbázisuk részéről lenne késztetés az iránt, hogy VR-ozzanak Xboxon, úgyhogy nem kívánnak élni ezzel az opcióval az Xbox Scarlett esetében.

Később erre Shuhei Yoshida, a PlayStation egyik első embere egy tweetben reagált, némileg gúnyos hangnemben, miszerint néha ők olyan projekteken dolgoznak keményen, amit nem kérlek a közönség, ezzel is jelezve, hogy az új dolgokkal próbálkozni kell folyamatosan.

válasz pedig egyértelmű: meghagyják ezt a terepet a PC-nek és a PS4-nek.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

Szerintem jó buli, de nem jön rá annyi nagyobb cím hogy megérje. Én a kis címekkel is meg vagyok, de szerintem sokan nem.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ezt mondjuk megértem, és a magyarázat is teljesen ésszerű.

válasz erre

totyak

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

Akármilyen megfontolásból is, de ez egy jó döntés. VR szerintem erőlködik, erőltetni próbálják, de nincs benne annyi, mint amennyit sokan szeretnének belőle kihozni, legalábbis egyelőre.

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

A Playstation után nem is érdemes belevágniuk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja