Phil Spencer kijelentette: nem lesz VR eszköz az Xboxhoz

2019. november 26.
5.2871
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Phil Spencer a Stevivor magazinnak fejtette ki véleményét annak kapcsán, hogy vajon fogunk-e látni a jövőben Xboxos VR-eszközt, a válasz pedig egyértelmű: meghagyják ezt a terepet a PC-nek és a PS4-nek.

Úgy gondolja ugyanis, hogy a közönség semmilyen formában nem azonosítja a virtuális valósággal az Xboxot, hiszen sosem volt közük semmiféle VR produktumhoz, és nem is terveznek a közeljövőben VR headsetet kiadni. Phil Spencer továbbment, miszerint senki nem értékesít a piacon több millió VR-eszközt.

Továbbá arra reagálnak, amire igény van a közönség szerint, és nemigen látják, hogy a felvevőbázisuk részéről lenne késztetés az iránt, hogy VR-ozzanak Xboxon, úgyhogy nem kívánnak élni ezzel az opcióval az Xbox Scarlett esetében.

Később erre Shuhei Yoshida, a PlayStation egyik első embere egy tweetben reagált, némileg gúnyos hangnemben, miszerint néha ők olyan projekteken dolgoznak keményen, amit nem kérlek a közönség, ezzel is jelezve, hogy az új dolgokkal próbálkozni kell folyamatosan.

4 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szerintem jó buli, de nem jön rá annyi nagyobb cím hogy megérje. Én a kis címekkel is meg vagyok, de szerintem sokan nem.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ezt mondjuk megértem, és a magyarázat is teljesen ésszerű.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Akármilyen megfontolásból is, de ez egy jó döntés. VR szerintem erőlködik, erőltetni próbálják, de nincs benne annyi, mint amennyit sokan szeretnének belőle kihozni, legalábbis egyelőre.

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

A Playstation után nem is érdemes belevágniuk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaWickedSick profilja