Phil Spencer határozott a Halo Infinite év végi megjelenése kapcsán

2021. június 25.
26.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban beharangozták, hogy a Halo Infinite valamikor az idei esztendő ünnepi szezonjában jelenhet meg, ami nagyjából a november-decembert jelenti, ellenben még mindig nincs pontos megjelenési dátumunk, ami sokakat fejvakarásra késztetett.

Persze még mindig benne van a pakliban, hogy esetleg tolnak a debütáláson, azonban Phil Spencer, az Xbox fejese határozott az ünnepi időszakban történő megjelenés kapcsán. Szerinte a megjelenési időablak pár hétre redukálódott, és igazából várhatóan nyáron ők is tisztában látják a dolgokat, szimplán pár olyan aspektust figyelembe kell venniük a dátum meghirdetésekor, amik még nem egyértelműek számukra.

Vélhetően utóbbi alapján arra gondol, hogy más játékok megjelenéséhez miként igazítsák a Halo Infinite-et, hiszen mindig az ünnepi szezon a legzsúfoltabb a videojáték-iparban.

Halo Infinite valamikor az idei esztendő ünnepi szezonjában jelenhet meg, ami nagyjából a november-decembert jelenti, ellenben még mindig nincs pontos megjelenési dátumunk, ami sokakat fejvakarásra késztetett.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

3 éve,

Úgyis csúszik majd...

válasz erre

Mordorer

3 éve,

Nekem ebből az jött le hogy mégdem határozott. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve,

PC-n jó lesz.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja