Phantasy Star Portable: 2009 tavaszán

2008. október 17.
1.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega hivatalos minőségben is bejelentette, hogy a Japánban nagy sikert aratott, PlayStation Portable exkluzív, Phantasy Star Portable, jövő tavasszal a PAL-os régiókban is megjelenik majd.

Pontos dátummal még nem rendelkezünk, azzal maradtak már csak adósak. Az Alfa System játéka egy új story módozattal és négy fős, kooperatív multiplayer-el ajándékozza meg a mozgásban lévő J-RPG szerelmeseit. A játék gyökerei 1987-be nyúlnak vissza, az első rész ugyanis akkor jelent meg, a Sega 8 Bit-es Master System-én.

A kifejezetten PlayStation Portable-re fejlesztett epizódban több mint 150 féle fegyver akadhat a kezeink közé, tudtuk meg a hivatalos bejelentésből. A Phantasy Star Portable, közvetlenül a Phantasy Star Universe után játszódik és egy vadonatúj karakterrel, Vivienne-nel is megismerkedhetünk az újabb kalandjaink során.

A sorozat rajongói így már az öreg kontinensen sem maradnak le a Phantasy Star hordozható változatáról. Napra pontos megjelenési dátummal nem szolgált a Sega, csupán az a biztos pont, hogy valamikor tavasszal érkezik hozzánk is. Később még visszatérünk rá, amint konkrét debütálási időponttal is elő tudunk hozakodni.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja