Phantasy Star: Nintendo DS-re látogat

2008. szeptember 10.
1.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SEGA a legutóbbi PlayStation Portable-ös epizód után úgy döntött, hogy a helyzet megérett, eljött az ideje, hogy a Nintendo marokkonzolját is megdobják egy remek RPG-vel.

A Phantay Star már rengeteg epizódot megélt sorozat, melynek gyökerei, egészen 1987-ig, a 8 Bit-es Master System-ig nyúlnak vissza. A brand népszerű Japánban, így várható volt, hogy tovább viszik a sorozatot. Télen érkezik a Phantasy Star Zero, kizárólag a nagy N handheld-jére, egyelőre csak Japánban.

Az új epizódot szintén a Famitsu Magazin leplezte le nem rég, amelyből néhány érdekességet is megtudhatunk. A karakter dizájn, Toshiyuki Kubooka kezemunkáját dícséri, a történet megalkotását, papírra vetését pedig a Teru Arai, Tooru Shiwasu duóra bízták. A Nintendo Wi-Fi-n keresztül akár négy résztvevős multikba is bonyolódhatunk, valamint lesz egy korrektnek ígérkező csevegő funkció is, a Stylus támogatásával, némi Piktochat beütéssel.

Arról egyelőre, tudomásunk szerint nem esett szó, hogy a játék mikor kíván más régiókba is ellátogatni, már ha el fog egyáltalán. Kedvcsinálónak tekintsétek meg a friss Famitsu scan-eket és bízzatok a profitra szomjazó SEGA-ban, hogy nem hagy cserben minket, európaiakat sem.


Phantasy Star: Nintendo DS-re látogat - 2. kép


Phantasy Star: Nintendo DS-re látogat - 3. kép


Phantasy Star: Nintendo DS-re látogat - 4. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profilja