Petrograd: A bemutatkozó trailer

2009. február 18.
2.6881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Petrograd név elsősorban a történelemben jártas embereknek mondhat valamit első körben, hiszen ez Szentpétervár egykori és nem túl sokáig használatos neve volt, valamikor az első világháború után, egészen Lenin haláláig, mikor is már Leningrádként ismertük a várost, a Szovjetunió felbomlásáig.

A név azonban mostantól már egy játékkal is azonosítható lesz, hiszen a Space Cowboys brigádja megfogta a CryEngine 2 motort (ami jelen pillanatban a játékvilág egyik legszebb grafikus motorja) és felhasználta saját célokra, ami természetesen egy játék képében fog megtestesülni.

Úgy bizony, ő lesz a Petrograd, amelyről egyenlőre elég keveset tudunk. Annyi biztos, hogy egy Cryis mod lesz, legalábbis mindenhol így van megemlítve és, hogy 2009-ben már össze is futhatunk vele. Nem fogunk panaszkodni a grafikára sem, erre is mérget vehetünk, a sztorijáról és a játékmenetéről pedig egyenlőre még szintén nem tudunk elegendőt.

Mivel akció játék készülődik, a sztori valószínűleg nem lesz túl hangsúlyos, de biztosan helyet kapnak benne az oroszok és az amerikaiak, hogy egy kicsit tovább fűtsék az amúgy sem hideg légkört. Az alkotásnak megszületett a debütáló videója, aminek az elején külön ki van emelve, hogy minden amit látunk, az a grafikus motor műve. Hát mit lehet erre mondani? Inkább nézzétek meg ti magatok!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja