Petíció indult a Dragon Quest Collection lokalizációjáért

2012. szeptember 30.
1.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Számtalan egyéb legendás NES franchise mellett idén ünnepli negyedévszázados évfordulóját a Dragon Quest-sorozat is, amelyről már korábban kiderült, hogy a Square Enix egy vaskos gyűjtemény megjelentetését tervezi hozzá, méghozzá Dragon Quest 25th Anniversary Collection címmel.

A kiadvány érdekessége, hogy kizárólag Nintendo Wii-re készül, és bár nyugaton is népszerűnek tekinthető a Dragon Quest-széria, az illetékesek valamiért csak a keleti szigetországban szeretnék megjelentetni a terméket.

Hogy miért döntött így a Square Enix vezetése, arra külföldi kollégáink állandó zargatásának ellenére sem válaszolt a csapat, mindenesetre egy maroknyi fanatikus elhatározta, hogy egy petíciót indít a gyűjtemény lokalizációjának érdekében.

Online petíció helyett azonban úgy gondolták, hogy egyszerűbb lesz, ha egy Facebook közösséget hoznak létre, ahol elegendő lesz csak lájkolni egyet ahhoz, hogy mi is kifejezzük szimpátiánkat és követeljük a kollekció érthető nyelvű változatát. Ha csatlakoznánk a kezdeményezéshez, IDE kattintva azonnal megtehetjük.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hát ez nem annyira jött be mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 17 napja

Az CINK!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 18 napja

Elég minimalaktivitású a dolog.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 18 napja

26 lájkoló. Annyira nem sikeres a petíció...meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja