Petíció indult, hogy a The Elder Scrolls VI karaktereként váljon halhatatlanná a Skyrim-nagyi

2018. november 27.
6.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Shirley Curry neve bizonyára sokatoknak ismerősen csenghet, hiszen ő az a nagyi, aki Guinnes rekordot is döntött azzal, hogy 82 évesen még mindig aktív videojátékosnak számít.

A nagymamát a legtöbben a The Elder Scrolls V: Skyrim-mel azonosítják, lévén ez a kedvenc játéka, éppen ezért most rajongói úgy döntöttek, hogy petíciót indítanak, melyben arra kérik a Bethesdát, hogy a streamerként is ismert nagyi valamilyen formában bekerülhessen a széria következő részébe, avagy a The Elder Scrolls VI-ban válhasson halhatatlanná.

Az IDE kattintva általad is támogatható petíciónak egyébiránt egy szomorú apropója van, a nagyi ugyanis korábban egy olyan kommentet hagyott az egyik The Elder Scrolls VI videó alatt, hogy legalább 88 éves lesz, mire a sorozat következő része megjelenik, sőt az sem kizárt, hogy nem is él már, amikor a boltokba kerül.
28 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

Hellblade írta:
Ehhez csakannyit fűznék hozzá hogy akkor Te személyeskedtél velem és én nem hagytam szó nélkül.. mosolygó smiley


Nem, és ne kezd.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

totyak írta:
Esküszöm nem értem miről beszélsz a mondandód elején. Pakolod egymás mögé a jól hangzó mondatokat, de köze nincs a kettőnk beszélgetéséhez. De szépen sorban mindenre válaszolok, mert nagyon ráérek.

"Hát lehet lázadni a közösségileg elfogadott dolgok ellen."

Nem lázadtam semmi ellen, véleményt írtam, te meg kérdőre vontál, hogy ezt hogy merem. Közösségileg elfogadott dolgok? Mesélj, kérlek, mik ezek a dolgok, amik ellen lázadtam? Hogy nem vagyok veled egy véleményen és nem követlek? Ha ez lenne közösségileg elfogadott, akkor mindig is lázadni fogok. Nekem van egyéniségem és önálló gondolataim.

"Azt is lehet csinálni, hogy totál inkorrekt vagy, és bizonyos kérdésekben csak az epét nyomatod, de arra is számíts, hogy más írni fog, hogy talán nem kéne."

Mi ebben az inkorrekt? Megint oda lyukadunk ki, hogy aki nem veled ért egyet, az inkorrekt. Kapcsolj már át magadban valami kapcsolót, kérlek! Szerinted epét nyomatok, szerintem leírom a tiszta, őszinte véleményem. Számítok rá, hogy valaki válaszol rá és ahogy most neked, úgy máskor másnak is meg tudom védeni a véleményem. Azt meg, hogy mit kéne, vagy mit nem, azt biztos nem te fogod nekem megmondani. Elég nagy vagyok már, nem kel a nevelés.

"egyrészt totál nagy tiszteletlenség, másrészt semmi építő jellege nincsen, valamint olykor bölcsebb csöndben maradni."

Nincs semmi tiszteletlenség. Semmilyen érzésem nincs az idős nénivel szemben, se nem kedvelem, se nem utálom, véleményt nyilvánítottam és pont. Tévedésben élsz, ha szerinted csak a pozitív kommentnek lehet építő jellege. Olykor bölcsebb hallgatni, tény, néha élhetnél ezzel a bölcsességgel. Vagy számolj tízig, mielőtt valakinek az igét kezded osztani.

"te sem gondolhatod komolyan, hogy én köteles vagyok elfogadni a te véleményedet (már ha ezt véleménynek lehet nevezni), meg hát a figyelmedet akartam arra felhívni (nem sikerült), hogy ez a hozzászólásod ordítja a féltékenységet. "

Ne fogadd el a véleményem. Kértem én? Én írtam neked, én reagáltam a hozzászólásodra? Volt egy véleményem, neked nyilván nem tetszett és számon kérted, hogy ezt hogy gondolom. Elmagyaráztam, de továbbra sem érted meg és csak rójuk a köröket. Ordítja a féltékenységet? Te miről beszélsz? Mire, vagy kire vagyok féltékeny? Miattam bekerülhet a játékba a néni, nekem az sem fáj, de nem asszisztálok pár ráérő ember buta kis tervéhez. Ellenben azokat sem ítélem el, akik meg igen. Írtam a hsz-em elején. Pakolgatsz egymást után jól hangzó, de értelmetlen, témába nem vágó frázisokat. Ez a féltékenység téma pont ide vág.

Az utolsó része az írásodnak meg igazi szemét húzás. Rendben, boncolgassuk, hogy mi is történt. Szerinted "történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul", szerintem meg kb. másfél hétig úgy viselkedtetek, mint két idióta, a többség azt sem tudta, hogy min megy a rinyátok, csak romboltátok itt a közösséget és még akkor sem voltatok képesek abbahagyni, amikor marco a chatfalon direkt kérte.

Ezzel szemben én az adott szituációnál leírtam egy véleményt valamiről, ahol az első mondatommal jeleztem is, hogy nem a Play24/7-ről van szó és azt Tommy, marco és dobpergés, szerény személyed értékelte úgy, mint negatív hozzászólást. De ott is leírtam, hogy az értetlenségetek előtt pozitív értékelések voltak a hsz-emen, tehát azért erősen túlzol, hogy "mindenki hülye volt". Most akkor én is dobjam be védekezésnek, hogy "történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul"?

Kérlek ne úgy próbáld elvenni a saját hülyeséged élét, hogy másokat bemocskolsz! Én meg tudtam magyarázni a helyzetet, az sem érdekel, ha nem érted, vagy nem hiszed, amit írtam. Te mivel magyarázod a másfél hetes rinya parádédat? Belőled hol van az általad említett szikrányi önkritika?
Inkább csak a végére reagálnék, mert az első része veszett fejsze nyele, vagyis még azzal kapcsolatban, hogy idiótaságnak minősíteni egy kedves gesztust nagyon csak a rosszindulatot ordítja, meg csak azért írtad ide, hogy ide is legyen valami, aztán pedig szokásodhoz híven próbálod kimagyarázni, hogy "jaj ezt nem így gondoltam, ezt nem úgy gondoltam, ti értettétek félre", ami oké, de amikor embereknek ez jön le (megsúgom sok embernek nem az jön le, amit gondolsz), akkor nem lehet, hogy a szavak megválogatásával volt gond? Mert annál a dolgodnál is hiába gondolsz minket értelmi fogyatékosnak, senki sem értette, hogy azt miért egy olyan cikkhez írod oda, aminek semmi köze hozzá, és egyébként simán lehetett burkolt véleményként értelmezni. Témánál maradva: neked lehet idiótaság ez, másnak nem az. Egy szubjektív véleményt akarsz beállítani tárgyilagosnak.

Végéről szólva: amikor valaki el kezd személyeskedni velem, azt nem hiszem, hogy szó nélkül fogom hagyni. Azt sem fogom szó nélkül hagyni, ha valaki el kezd a közel-/távolmúltban történteket felhozni, mint vita tárgya, na ezt te pont megtetted annak ellenére, hogy én azokat a dolgokat lezártam. Én állok elébe, de nem értem, hogy miért volt szemét húzás, és miért mocskoltalak be, amikor te akartál erről beszélni. röhögő smiley De ha már ennyire akarsz múltban történt dolgokról beszélni, akkor beszélgessünk és toljuk el még jobban off-topic irányba: és te mivel magyarázod az 1 hónapig tartó hisztériádat a GC shopon, mert nem érkezett meg technikai okok miatt az INGYEN szerzett tárgyad időben? röhögő smiley Nem kell megválaszolni, ez csak egy példa arra, hogy nekem is megy ez. kacsintó smiley Az önkritika részt arra értettem, hogy ha szorult beléd valamennyi, akkor nem bolygatod ezt a témát, de akkor ez a része nem sikerült ismét. Egyébként belém szorult. Ezért is nem bolygatom a múltbeli témákat, így az előző heti dolgot sem, annak ellenére, hogy szerintem nem vágtad, hogy miről volt szó, és mi miért történt, de még így is sikeresen kivesézted, és konklúzióként levontad, amit, ami szerintem nem úgy van, de ha téged ez tesz boldoggá... röhögő smiley

Amúgy igazad van, és ebből tanulva én is bölcsebb leszek, és én ezt itt le is zárom a részemről. Kellemes epeokádást a továbbiakban. röhögő smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

muki írta:
Ez egy aranyos dolog. mosolygó smiley 100 éves néni tolja a gémet, szerintem ez a lényeg, semmi mögöttes dolgot nem kell nézni. Jópofa kezdeményezés, ennyi. mosolygó smiley
Ne öregítsd szegényt, azért az a 18 év nem kevés röhögő smiley
Nem néztem mögöttes dolgot, csak nem érdekel az egész. Még akkor sem, ha a néni külön kérné, de még csak nem is erről van szó. Ki tudja, lehet nem is szeretne belekerülni.

válasz erre

muki

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Én nem írok alá semmi ilyen idiótaságot. Hol érdekel engem, hogy bekerül-e a játékba, vagy sem!
Ez egy aranyos dolog. mosolygó smiley 100 éves néni tolja a gémet, szerintem ez a lényeg, semmi mögöttes dolgot nem kell nézni. Jópofa kezdeményezés, ennyi. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Marduk írta:
Hát lehet lázadni a közösségileg elfogadott dolgok ellen. Azt is lehet csinálni, hogy totál inkorrekt vagy, és bizonyos kérdésekben csak az epét nyomatod, de arra is számíts, hogy más írni fog, hogy talán nem kéne. röhögő smiley Mert hát nem kéne, mert egyrészt totál nagy tiszteletlenség, másrészt semmi építő jellege nincsen, valamint olykor bölcsebb csöndben maradni. A kor dologról meg csak annyit, hogy egyszer te is leszel öreg (remélhetőleg), és lehet, neked is lesz részed hasonló gesztusokban stb.. Egyébként továbbra sem arról van szó, hogy legyél egy véleményem velem, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy én köteles vagyok elfogadni a te véleményedet (már ha ezt véleménynek lehet nevezni), meg hát a figyelmedet akartam arra felhívni (nem sikerült), hogy ez a hozzászólásod ordítja a féltékenységet. Akármennyire is másképp gondolod, olvasóként ez jön le.

Nos igen... történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul, azonban ha szorult beléd egy szikrányi önkritika, akkor ebbe nem megyünk bele, mert épp elég a nem olyan régen történt félreértésre gondolni, ahol a főszerkesztőt beleértve (!) mindenki hülye volt, és rosszul értelmezte a dolgot, csak te voltál a szent és sérthetetlen.
Esküszöm nem értem miről beszélsz a mondandód elején. Pakolod egymás mögé a jól hangzó mondatokat, de köze nincs a kettőnk beszélgetéséhez. De szépen sorban mindenre válaszolok, mert nagyon ráérek.

"Hát lehet lázadni a közösségileg elfogadott dolgok ellen."

Nem lázadtam semmi ellen, véleményt írtam, te meg kérdőre vontál, hogy ezt hogy merem. Közösségileg elfogadott dolgok? Mesélj, kérlek, mik ezek a dolgok, amik ellen lázadtam? Hogy nem vagyok veled egy véleményen és nem követlek? Ha ez lenne közösségileg elfogadott, akkor mindig is lázadni fogok. Nekem van egyéniségem és önálló gondolataim.

"Azt is lehet csinálni, hogy totál inkorrekt vagy, és bizonyos kérdésekben csak az epét nyomatod, de arra is számíts, hogy más írni fog, hogy talán nem kéne."

Mi ebben az inkorrekt? Megint oda lyukadunk ki, hogy aki nem veled ért egyet, az inkorrekt. Kapcsolj már át magadban valami kapcsolót, kérlek! Szerinted epét nyomatok, szerintem leírom a tiszta, őszinte véleményem. Számítok rá, hogy valaki válaszol rá és ahogy most neked, úgy máskor másnak is meg tudom védeni a véleményem. Azt meg, hogy mit kéne, vagy mit nem, azt biztos nem te fogod nekem megmondani. Elég nagy vagyok már, nem kel a nevelés.

"egyrészt totál nagy tiszteletlenség, másrészt semmi építő jellege nincsen, valamint olykor bölcsebb csöndben maradni."

Nincs semmi tiszteletlenség. Semmilyen érzésem nincs az idős nénivel szemben, se nem kedvelem, se nem utálom, véleményt nyilvánítottam és pont. Tévedésben élsz, ha szerinted csak a pozitív kommentnek lehet építő jellege. Olykor bölcsebb hallgatni, tény, néha élhetnél ezzel a bölcsességgel. Vagy számolj tízig, mielőtt valakinek az igét kezded osztani.

"te sem gondolhatod komolyan, hogy én köteles vagyok elfogadni a te véleményedet (már ha ezt véleménynek lehet nevezni), meg hát a figyelmedet akartam arra felhívni (nem sikerült), hogy ez a hozzászólásod ordítja a féltékenységet. "

Ne fogadd el a véleményem. Kértem én? Én írtam neked, én reagáltam a hozzászólásodra? Volt egy véleményem, neked nyilván nem tetszett és számon kérted, hogy ezt hogy gondolom. Elmagyaráztam, de továbbra sem érted meg és csak rójuk a köröket. Ordítja a féltékenységet? Te miről beszélsz? Mire, vagy kire vagyok féltékeny? Miattam bekerülhet a játékba a néni, nekem az sem fáj, de nem asszisztálok pár ráérő ember buta kis tervéhez. Ellenben azokat sem ítélem el, akik meg igen. Írtam a hsz-em elején. Pakolgatsz egymást után jól hangzó, de értelmetlen, témába nem vágó frázisokat. Ez a féltékenység téma pont ide vág.

Az utolsó része az írásodnak meg igazi szemét húzás. Rendben, boncolgassuk, hogy mi is történt. Szerinted "történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul", szerintem meg kb. másfél hétig úgy viselkedtetek, mint két idióta, a többség azt sem tudta, hogy min megy a rinyátok, csak romboltátok itt a közösséget és még akkor sem voltatok képesek abbahagyni, amikor marco a chatfalon direkt kérte.

Ezzel szemben én az adott szituációnál leírtam egy véleményt valamiről, ahol az első mondatommal jeleztem is, hogy nem a Play24/7-ről van szó és azt Tommy, marco és dobpergés, szerény személyed értékelte úgy, mint negatív hozzászólást. De ott is leírtam, hogy az értetlenségetek előtt pozitív értékelések voltak a hsz-emen, tehát azért erősen túlzol, hogy "mindenki hülye volt". Most akkor én is dobjam be védekezésnek, hogy "történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul"?

Kérlek ne úgy próbáld elvenni a saját hülyeséged élét, hogy másokat bemocskolsz! Én meg tudtam magyarázni a helyzetet, az sem érdekel, ha nem érted, vagy nem hiszed, amit írtam. Te mivel magyarázod a másfél hetes rinya parádédat? Belőled hol van az általad említett szikrányi önkritika?

válasz erre

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Te nagyon el vagy tévedve, Marduk. Engem nem zavar, hogy te nem értesz velem egyet. Nekem van egy fix véleményem, amit le is írok és nem fogok utánad, vagy más után menni, mint egy birka, csak mert neked az tetszene, vagy az lenne közösségileg elfogadott. Ahogy írod, ez egy szabad fórum, ahol egyelőre leírhatom a privát véleményem anélkül, hogy érdekelne te, vagy más mit gondol. De ha az én gondolatomra te reagálsz, akkor ne lepődj meg, ha úgy reagálok, hogy védem az álláspontom.

Nem kell kiforgatni a szavaimat! Az hogy senki, úgy mint én, vagy te, nem azt jelenti, hogy semmit érő ember, hanem azt, hogy egy ugyanolyan átlagos valaki, mint a sarki hentes. Őt mégsem akarjuk benyomni semmilyen játékba.

Nem érdekel, hogy a néni Youtube-on aktív, illetve imádja a játékot. Több ezer ilyen ember van még, ha nem több. Nyomjad értük is a petíciókat! Lehet, hogy epés a kommentem, de attól még igaz. Nekem is vannak rosszabb napjaim, de olyankor is objektíven kommentelek.

Ha nem a néni akar bekerülni, akkor pláne baromság az egész. Valaki megkérdezte, hogy szeretne-e bekerülni a játékba? Mit intézkedsz te, vagy bárki más az ő háta mögött?

Utoljára Marduk, felhívnám a figyelmedet, hogy fogadd el mások véleményét, ne próbálj meg megtéríteni másokat és főleg ne gerjeszd a feszültséget! Múlt héten is nevetséges volt, amit műveltetek. Gondolom tudod miről van szó.
Hát lehet lázadni a közösségileg elfogadott dolgok ellen. Azt is lehet csinálni, hogy totál inkorrekt vagy, és bizonyos kérdésekben csak az epét nyomatod, de arra is számíts, hogy más írni fog, hogy talán nem kéne. röhögő smiley Mert hát nem kéne, mert egyrészt totál nagy tiszteletlenség, másrészt semmi építő jellege nincsen, valamint olykor bölcsebb csöndben maradni. A kor dologról meg csak annyit, hogy egyszer te is leszel öreg (remélhetőleg), és lehet, neked is lesz részed hasonló gesztusokban stb.. Egyébként továbbra sem arról van szó, hogy legyél egy véleményem velem, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy én köteles vagyok elfogadni a te véleményedet (már ha ezt véleménynek lehet nevezni), meg hát a figyelmedet akartam arra felhívni (nem sikerült), hogy ez a hozzászólásod ordítja a féltékenységet. Akármennyire is másképp gondolod, olvasóként ez jön le.

Nos igen... történnek olykor dolgok, amikor a kommunikáció nem megfelelően alakul, azonban ha szorult beléd egy szikrányi önkritika, akkor ebbe nem megyünk bele, mert épp elég a nem olyan régen történt félreértésre gondolni, ahol a főszerkesztőt beleértve (!) mindenki hülye volt, és rosszul értelmezte a dolgot, csak te voltál a szent és sérthetetlen.

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Marduk írta:
Még mielőtt lesenkizel embereket, nem árt megnézni, hogy valójában miről is van szó. A néni YouTube-on elég aktív, és sok Skyrimmel kapcsolatos videója született. Sokaknak tetszett az általa gyártott tartalom, és szerintem is aranyos; és előre is bocsi, de ez a kommented nagyon epés. röhögő smiley Nem a néni akar belekerülni a játékba, hanem a néni követői és rajongói gondolják azt, meg egyébként akik szeretik a TES szériát, hogy megérdemli, hogy egy karakterként bekerüljön a következő részben, amit már nem biztos, hogy meg fog élni. Szerintem kedves gesztus, nem kell a saját keserűségedet kivetíteni másra.

Egyébként még annyit, hogy elég sokszor megy a rikácsolás, hogy az idősebb generáció mennyire semmibe nézi azt, hogy ha valaki játszik, és amikor előretörés történne ezzel kapcsolatban (ez tekinthető annak), akkor születnek ilyen rosszindulatú ,,vélemények'', amik csak szimplán megtámadják az egészet, mert miért ne?

Utoljára Totyak felhívnám a figyelmedet egy visszatérő problémádra, hogy a vélemény olykor olyan mint a fing: senki sem akarja a másét szagolni. Ez egy nyilvános fórum, tehát ha valami olyat írsz, ami másnak nem tetszhet, akkor vállald fel a visszatámadás helyett. mosolygó smiley
Te nagyon el vagy tévedve, Marduk. Engem nem zavar, hogy te nem értesz velem egyet. Nekem van egy fix véleményem, amit le is írok és nem fogok utánad, vagy más után menni, mint egy birka, csak mert neked az tetszene, vagy az lenne közösségileg elfogadott. Ahogy írod, ez egy szabad fórum, ahol egyelőre leírhatom a privát véleményem anélkül, hogy érdekelne te, vagy más mit gondol. De ha az én gondolatomra te reagálsz, akkor ne lepődj meg, ha úgy reagálok, hogy védem az álláspontom.

Nem kell kiforgatni a szavaimat! Az hogy senki, úgy mint én, vagy te, nem azt jelenti, hogy semmit érő ember, hanem azt, hogy egy ugyanolyan átlagos valaki, mint a sarki hentes. Őt mégsem akarjuk benyomni semmilyen játékba.

Nem érdekel, hogy a néni Youtube-on aktív, illetve imádja a játékot. Több ezer ilyen ember van még, ha nem több. Nyomjad értük is a petíciókat! Lehet, hogy epés a kommentem, de attól még igaz. Nekem is vannak rosszabb napjaim, de olyankor is objektíven kommentelek.

Ha nem a néni akar bekerülni, akkor pláne baromság az egész. Valaki megkérdezte, hogy szeretne-e bekerülni a játékba? Mit intézkedsz te, vagy bárki más az ő háta mögött?

Utoljára Marduk, felhívnám a figyelmedet, hogy fogadd el mások véleményét, ne próbálj meg megtéríteni másokat és főleg ne gerjeszd a feszültséget! Múlt héten is nevetséges volt, amit műveltetek. Gondolom tudod miről van szó.

válasz erre

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Ez a néni egy ugyanolyan senki, mint én, vagy te. Ugyan miért kellene egy játékba kerülnie? Csak mert azt mondja, hogy imádja? Több millióan ugyanezt állítják magukról. Őket miért nem szeretnéd, hogy bekerüljenek a játékba? Vagy tán azért kerüljön bele, mert 82 éves? Na és? A kor előjogokat ad bizonyos dolgokra? szóljatok, ha így van és lemaradtam valamiről!

Jöhet a magyarázat, illetve, hogy te miért nem tartod idiótaságnak.

Ui: Imádom a GTA sorozatot. Légyszi indítsatok egy petíciót, hogy a következő bekerüljek. Köszi
Még mielőtt lesenkizel embereket, nem árt megnézni, hogy valójában miről is van szó. A néni YouTube-on elég aktív, és sok Skyrimmel kapcsolatos videója született. Sokaknak tetszett az általa gyártott tartalom, és szerintem is aranyos; és előre is bocsi, de ez a kommented nagyon epés. röhögő smiley Nem a néni akar belekerülni a játékba, hanem a néni követői és rajongói gondolják azt, meg egyébként akik szeretik a TES szériát, hogy megérdemli, hogy egy karakterként bekerüljön a következő részben, amit már nem biztos, hogy meg fog élni. Szerintem kedves gesztus, nem kell a saját keserűségedet kivetíteni másra.

Egyébként még annyit, hogy elég sokszor megy a rikácsolás, hogy az idősebb generáció mennyire semmibe nézi azt, hogy ha valaki játszik, és amikor előretörés történne ezzel kapcsolatban (ez tekinthető annak), akkor születnek ilyen rosszindulatú ,,vélemények'', amik csak szimplán megtámadják az egészet, mert miért ne?

Utoljára Totyak felhívnám a figyelmedet egy visszatérő problémádra, hogy a vélemény olykor olyan mint a fing: senki sem akarja a másét szagolni. Ez egy nyilvános fórum, tehát ha valami olyat írsz, ami másnak nem tetszhet, akkor vállald fel a visszatámadás helyett. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Marduk írta:
Nem értem, hogy miért tartod ezt idiótaságnak.
Ez a néni egy ugyanolyan senki, mint én, vagy te. Ugyan miért kellene egy játékba kerülnie? Csak mert azt mondja, hogy imádja? Több millióan ugyanezt állítják magukról. Őket miért nem szeretnéd, hogy bekerüljenek a játékba? Vagy tán azért kerüljön bele, mert 82 éves? Na és? A kor előjogokat ad bizonyos dolgokra? szóljatok, ha így van és lemaradtam valamiről!

Jöhet a magyarázat, illetve, hogy te miért nem tartod idiótaságnak.

Ui: Imádom a GTA sorozatot. Légyszi indítsatok egy petíciót, hogy a következő bekerüljek. Köszi

válasz erre

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Én nem írok alá semmi ilyen idiótaságot. Hol érdekel engem, hogy bekerül-e a játékba, vagy sem!
Nem értem, hogy miért tartod ezt idiótaságnak.

válasz erre
123a(z) 3 -ből
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja