Peter Moore: 5 új brand bevezetését tervezi az EA Sports

2008. február 14.
1.7351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A világ egyik legnagyobb játékfejlesztője és kiadója, az Electronic Arts hamarosan bővíteni kívánja a játék palettáját, 5 új franchise bevezetésével, tudtuk meg Peter Moore-tól a mai nap folyamán.

Az elnök úr néhány szóban ecsetelte, hogy megközelítőleg mikorra várhatóak az új brand-ek és persze arról is beszélt, hogy milyen stílusú produktumok vannak koncepciós fázisokban jelenleg az EA Sports mühelyében. Odabent ezekről értekezünk, tartsatok velem.

Az uraság elmondásai alapján az ötösfogat első fecskéje valamikor idén április 1. és 2009 március 31.-e között lát majd napvilágot, vagyis nincs közelebbi időpont, csak annyit tudunk, hogy a 2009-es üzleti évben számíthatunk érkezésére. A stílusát tekintve \"casual\", vagyis széles rétegnek szánt móka várható a személyében, mint például a Nintendo Wii-re hegesztett, rajzfilm stílusú FaceBreaker boxolós nanyag. A sport szimuláció megszállottjai tehát ezt hanyagolni fogják, de maradt még 4 az 5-ből.

A fennmaradó 4 produktum pedig a tervek szerint legkésőbb a 2011-es üzleti év végéig, tehát 2011 március 31.-ig kell, hogy fromát öltsönek. Ezekkel már bizony a keményebb magot célozzák majd meg. Konkrétan sajnos nem tért ki a kiszemelt területekre, de annyit elárult, hogy számos olyan sportág hever parlagon, melyek még nem kaptak játékosítási jogokat és Észak-Amerikán kívül is remekül népszerűsíthetők. Az EA Sports tehát láthatóan nem éri be a meglévő brand-ekkel és feltett szándéka, hogy még nagyobb rétegeket csábítson a sportolásra, persze, csak virtuálisan. Platform orientáltság nem került terítékre, de az EA politikáját ismerve, még a digitális villanybortva OLED kijelzőjén is játszhatunk majd velük.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja

Na akkor borotválkozás közben is tudok majd játszani!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja