Peter Molyneux újabb best seller-en munkálkodik

2008. október 08.
1.6371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A brit illetőségű Lionhead Studios, a Fable II után máris egy újabb nagyszerű játékon mesterkedik, tudtuk meg a csapat legendás vezetőjétől, Peter Molyneux-tól.

Korábban hallhattuk a mestert nyilatkozni arról, hogy szíve szerint folytatná tovább a Fable sorozatot, akár újabb 2-3 epizódon keresztül is, de minden bizonnyal most egy teljesen más univerzumban gondolkodik a nagy koponya. Bejelentés egyelőre nem született, a következő sikervárományost 2009 elején kívánják leleplezni majd.

Konkrétumok úgyszintén nem láttak napvilágot, ám egy friss interjúban ismét sikerült az egekig magasztalniuk a Fable II-t követő project-jüket. A sűrű titok övezte anyagról gyakorlatilag semmi kézzelfogható nem szivárgott ki, csupán az tűnik biztosnak, hogy a mester összes eddigi munkájától merőben eltérő lesz majd.

Ahhoz nagyon értenek, hogy miként kell lázba hozni a jónépet és fenn tartani az érdeklődésüket. Peter Molyneux legújabb munkáját valamikor a következő esztendő elején fogják felfedni a negyérdemű előtt, addig pedig alaposan kiélvezzük az október második felében érkező, minden bizonnyal fantasztikusra sikeredett Fable II-t.
1 hozzászólás

Yoyo

16 éve, 10 hónapja és 13 napja

Szerintem mielott Molineux ur nagyon elragadtatja magat az uj project-el kapcsolatban, elobb uljon ossze a Lionhedes brigaddal, es csinaljak meg minel hamarabb a Fable 2-ben az online coop modot, mert irgum-burgum! Utana johet barmi, valoszinuleg zsenialis lesz az is.kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja