Peter Molyneux Kinect-centrikus Black and White-ot készítene

2010. június 28.
2.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Peter Molyneux bácsit lehet szeretni és lehet utálni, azzal viszont mindenkinek egyet kell értenie, hogy amihez ő hozzányúl, az kis híján arannyá változik, a nevével fémjelzett alkotások ezidáig legalábbis mind kiválóak voltak, így például a Black & White-sorozat is, amelyhez most ismét hozzányúlna a neves játékguru.

Történt ugyanis, hogy még az E3 keretein belül, az UGO magazin munkatársainak elárulta, mekkora lehetőséget lát a Microsoft mozgásérzékelős csodájában, avagy a Kinect-ben.

Peter elmondta a kíváncsi újságírónak, hogy a test mozgását lekövető és játékba integráló módszert igazán el tudná képzelni a Black & White-sorozat legújabb részében is, hiszen ha visszaemlékszünk, a játékban mi irányítottuk Isten kezét. Molyneux úr szerint, ha ezt az ötletet párosítanánk a Kinecttel, akkor egy kiváló játékot kapnánk végeredményül, aminek a munkálataiba nagyon szívesen belekezdene a jövőben. Ez a jövő azonban feltehetően egy nagyon távoli időpontban lesz, Peter ugyanis jelenleg eléggé elfoglalt a Fable-sorozattal, illetve a Microsoft technológiájához készülő Milo-val. Ugyanakkor jó tudni, hogy van esély a Black & White folytatására, méghozzá nem is akármilyen formában.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja