Peter Molyneux: A Lionhead további három Fable epizódot tervez

2008. július 29.
2.4211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Peter Molyneux épp, hogy befejezte az Xbox 360 exkluzív Fable második felvonását, máris egy folyamatban lévő titkos project-ről beszél, majd megemlít további három Fable epizódot, a Lionhead Studios ugyanis jelen pillanatban ennyi folytatást szeretne még készíteni a sikeres franchise számára.

Az annyi mint összesen öt epizód. A második Fable idén október végén kerül a polcokra és amennyiben hihetünk az ígéreteknek, hatalmasat fog szólni.

Mint minden, amihez Peter Molyneux keze nyúl általában. "Ez egy hatalmas sztoriív, így a Fable 2-ben fognak találkozni a játékosok az első részben megismert dolgokkal is..." - mesélte a Lionhead stúdió feje, Peter Molyneux. A rajongók tehát még messze járnak a végkifejlettől, amely gyaníthatóan a harmadik, esetleg negyedik Microsoft masinán fog csak beteljesülni, konzolgenerációkat ívelve át ezzel.

A másik, fejlesztés alatt álló játékukról még nem igazán tudunk semmit, de ahogy az interjúból kiderült, a Lionhead Studios-nak nagyon fontos a Fable brand, ám nem kívánják minden idejüket csak ennek a soroztanak szentelni. A videó interjút máris megtekinthetitek alant. Talán hamarosan az új fejlesztésükről is többet megtudhatunk majd, ám Molyneux mestert ismerve, abból is elsöprő erejű produktum születik majd, az ő neve mindenképpen garanciának tekinthető.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja