Peter Moore válthatja John Riccitiellot az Electronic Arts élén

2012. július 12.
1.4861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lapértesülések szerint hamarosan egy igencsak komoly és végkimenetelét tekintve nem kizárt, hogy megdöbbentő váltás következik be a közeli jövőben az Electronic Arts élén.

A GameFront magazin értesülései szerint - akik tűzhöz közeli forrásokat emlegettek a hír esetében - ugyanis nem kizárt, hogy az EA vezetői székében már évek óta terpeszkedő John Riccitiellot az EA Sports vezére, Peter Moore - képünkön - fogja leváltani belátható időn belül.

Ez a belátható idő a magazin elmondása szerint július 30-a lesz, a cég tervei szerint ugyanis akkora várható vezetőváltás, ám mindezen információk egyelőre bőven a masszív pletyka kategóriába tartoznak, megerősítésük ugyanis feltehetően már csak akkor várható majd, amikor megtörtént a váltás.

Riccitiello egyébiránt már 2007 ót vezeti vasmarokkal az Electronic Arts csapatát, neki köszönheti a cég többek között a digitális disztribúciók felé történő nyitást az Origin segítségével.

Hogy John valóban elhagyja-e az EA vezetői székét, illetőleg tényleg Peter Moore váltja-e, az reményeink szerint legkésőbb a hónap végén kiderül.
3 hozzászólás

Maniac

12 éve, 8 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
Nah jön a fable az ea-hoz!röhögő smiley
Ezt hogy raktad össze?mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nah jön a fable az ea-hoz!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ez érdekes váltás lenne. Egyből értelmet nyerne Moore hirtelen távozása az előző helyről!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja