Peter Molyneux vegyes érzelmekkel fogadta a Fable: Legends-et

2013. augusztus 30.
2.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Gamescom-on jelentette be a Microsoft a Fable sorozat legújabb darabját, a Fable Legends-et, mely az első Fable játék lesz melynek munkálataiban a legendás Peter Molyneux nem vesz részt, lévén már nem tagja a Lionhead Studios-nak.

Ezért is érdekes, hogy ő miként vélekedik az új játékról az eddigiek alapján.

Elmondása szerint vegyesen fogadta a Fable Legends-et, ugyanis vannak benne jó dolgok és vannak benne olyanok amikkel ő maga nem ért egyet.

Véleménye szerint az, hogy a játék az Unreal Engine 4-re épül az jó döntés, ugyanis szerinte sokkal jobban kihasználható, mint ha saját technológiát használnának. Ezért is épült a Fable: The Journey az Unreal Engine 3-ra.

Az első dolog ami meglepte, hogy ez a játék nem a Fable IV lesz. Szerinte sokkal több potenciál lett volna abban, hogy ha folytatják a történetet.
Azonban, amikor a riporter elmondta neki, hogy a Fable Legends 400 évvel az első rész cselekményei előtt játszódik, Molyneux csak annyit mondott, hogy végül is van értelme.

Mikor az IGN riportere még elmondta neki, hogy a demó alatt nem láthattunk kutyát (EZ az átok kutya minden next-gen játéknál felmerül? :D), illetve a sajtó kérdéseire a Lionhead Studios nem nyilatkozott ezzel kapcsolatosan, Molyneux nevetve annyit mondott, hogy azért reméli, hogy legalább csirke lesz ott.

Elmondása szerint a kutya hiánya megbocsáthatatlan, hiszen a Fable sorozatban mindig is nagy hangsúly volt a kutyán, mivel érzelmi feltöltődést adott a játékosoknak.
Ám azért elmondta, hogy végül is megérti a döntést mivel nem könnyű dolog ezt megvalósítani.

Az IGN riportere megkérdezte Molyneux-t, hogy ha ott lenne a fejlesztésnél, akkor mit csinálna, mire ő annyit mondott, hogy megduplázná, sőt megtriplázná az érzelmeket.

A kérdésre, hogy ezt mégis hogyan csinálná elmondta, hogy a kutyával. A kutyát sokkal szerethetőbbé tenném, olyannyira, hogy érzelmileg jobban fájna a játékosnak az ha a kutyával történik valami, mint a saját karakterével.

A végén még megkérdezték tőle, hogy mit tanácsol a csapatnak.
Ő azt válaszolta, hogy hozzák ki magukból a lehető legjobbat. Ők jó fiúk. Hiszek benne, hogy minden tőlük telhetőt elkövetnek.
9 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Olyan szempontból örülök, hogy nem Fable IV lesz, mivel nem adják ki PC-re. Ettől függetlenül szívesen kipróbáltam volna, Fable nagyon jó sorozat.

válasz erre

Vendég

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Kutya mindenek felett.

válasz erre

Scal

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

főleg az első részben mennyire fontos volt a kutya
különben is a csirke sokkal jobb

válasz erre

Vendég

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Molyneux? Hagyjuk már őt... pár év múlva már csak egy legenda lesz ha addig nem tiporja pórba az eddig megszerzett hírnevét

válasz erre

LolZ

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Miért kellene számozott résszel folytatni?Szerintem most jó ötlet volt hogy vettek egy fordulatot,és vissza mentek 400 évvel későbbre.

válasz erre

Tibee984

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Én már várom

válasz erre

juhaszandor

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Dogs... dogs everywhere...
Abban teljesen igaza van, hogy számozott résszel kéne folytatni a fable franchise-t.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Azért Fablenél jogos kérdés a kutya...

válasz erre

Alice

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

KUTYAAAAAA! szegény kutyák, meggyilkolják mad minden nextgen konzolban :C

válasz erre
Fable Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja