Peter Molyneux: A Fable-sorozat nem áll le a harmadik rész után

2010. október 19.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fable-sorozat harmadik epizódja tulajdonképpen napokon belül a boltok polcaira kerülhet végre, így a népszerű széria immáron trilógiává bővül, ami néhány korábbi - évekkel ezelőtti - nyilatkozat értelmében akár az utolsó is lehetne, de mégsem lesz az, Peter Molyneux legfrissebb nyilatkozatai alapján ugyanis mérget vehetünk arra, hogy a Lionhead csapatának esze ágában sincs a friss résszel végleg lezárni a Fable történetét, vagy ahogyan Peter mondta, felejtsük el a Fable franchise kapcsán a trilógia szót.

Az Inside Xbox magazin kíváncsi újságíróinak úgy nyilatkozott Molyneux bácsi, hogy gyűlöli, ha egy sorozatot egy trilógiával szeretnének limitálni az emberek.

A játékguru úgy gondolja, hogy a Fable történetében sokkal több lehetőség lakozik annál, minthogy a harmadik rész után örökre befejezzék ezt az egészet. Így tehát biztosra vehetjük, hogy a sorozat a harmadik epizód után nem fog befejeződni, lesz majd a jövőben Fable IV is, csak győzzük kivárni. Addig is, október 29-én érdemes lesz ellátogatni a boltok polcaira, ha szeretnénk mielőbb betölteni a harmadik Fable-t.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

Azért nem állnék addig féllábon, míg jön a 4. rész. Meg azt is remélem, ha véletlenül, valami csoda folytán mégis lesznek további részek, akkor nem csak a páratlan epizódok pottyannak le a PC-sekhez.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja