Peter Parker sem marad ki a Spider-Man: Miles Morales-ből

2020. augusztus 13.
4.1111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki azt hitte, hogy majd pont az Insomniac Games fogja ellustálkodni a Spider-Man: Miles Moralest, az nagyot tévedett, lévén a Ratchet-játékokkal és a Spider-Mannel nagy sikert arató stúdió megosztott pár részletet a kérdéses folytatásról.

Brian Horton, a szoftver direktora kijelentette az Entertainment Weekly-nek egy interjú során, hogy egy teljes sztoriívet fogunk kapni Moraleshez kapcsolódóan. Egy felnövéstörténet lesz, és tulajdonképpen befejezik azt a szálat, amit megkezdtek a karakterrel az első felvonásban.

Ezenfelül Peter Parker is fel fog tűnni, aki képzi a frissen Pókemberré avanzsált Miles-t, illetve az Uncharted: Lost Legacy-hoz hasonlítgatták a szoftvert kaliberben. Egy rövidebb folytatás/spin-off lesz ez tehát, de a benne lévő tartalom bőven korrekt lesz.
Spider-Man: Miles Moralest, az nagyot tévedett, lévén a Ratchet-játékokkal és a Spider-Mannel nagy sikert arató stúdió megosztott pár részletet a kérdéses folytatásról.'>
1 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja és 7 napja

Az előző rész végéből sejteni lehetett, hogy Parker nem marad ki. Bár az még azért kérdéses szerintem, hogy irányítható karakter lesz, vagy csak jelen lesz, mint Morales "mestere".

válasz erre
Spider-Man: Miles Morales
17.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja