Peter Molyneux szerint őrület, hogy nem készül el a Fable 4

2016. november 25.
4.2581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az utóbbi néhány évben videojátékos fronton csinált néhány őrültséget a Microsoft, a legnagyobb butaság azonban határozottan az volt a részükről, hogy törölték a Fable 4 munkálatait.

Az OXM munkatársai most ezzel kapcsolatban szólaltatták meg a sorozat egykori legendáját, avagy a mostanság mobiljátékokkal molyoló Peter Molyneux-ot, akinek a vérnyomása rögtön kiugrott az ablakon és Redmondig szaladt, amikor szóba került mindez.

Molyneux szerint egyenesen őrület, hogy a Fable 4 nem készülhet el, mert ő nagyon szerette volna, ha ez megvalósul, sőt volt stúdiója egyaránt megpróbálta tető alá hozni a projektet, így végül nem rajtuk múlott a dolog.

Remélhetőleg a felháborodás hátterében az áll, hogy Peter most saját kezébe veszi az irányítást, kivásárolja a jogokat, és nekilát végre egy normális játékot készíteni, ami a Fable 4 lesz, még ha ennek az esélye jelenleg egyenlő is a nullával.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Volt róla szó, hogy készül a 4. rész? Nekem nem rémlik. Az megvan, hogy az Anniversary készült, de az nekem nem volt igazi Fable, bár nem lett volna rossz az sem.

válasz erre

gokuvsvegita

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Hatalmas hülyeség volt az MS-től, mert ahogy emlékszem a játék szinte készen volt. szomorú smiley

válasz erre

muki

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez tényleg nagyon hülye MS lépés... szomorú smiley

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Tényleg kár érte, egész hangulatos játék volt, bírtam. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

A micro idióta, alig van jó exkluzív a kezükben, csak sok ideiglenes, oszt egy ilyen nevet hagynak tengődni. A kivásárláshoz Peter kevés. Nagy cégek ritkán adnak el IP-t, inkább hagyják megrohadni, de másé ne legyen. Plusz függetlennek túl nagy egy Fable projekt, a mobilos fejlesztőcsapata kevés hozzá, persze a támogatós korszakban nincs lehetetlen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja