PES 2012 - Újabb Xperia Play exkluzív játék

2011. november 07.
2.4981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Sony Ericsson bejelentette, hogy megjelent az Xperia Play készülékre a Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012), a KONAMI elismert futballjátékának újabb darabja.

A játék egy ideig Xperia Play exkluzivitást élvez, így akiknek ilyen készülékük van, hamarabb rúghatják a bőrt, mint az egyéb androidos telefonnal rendelkezők. A PES 2012 exkluzív UEFA licenceket is kapott, így játszható benne az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Szuperkupa is.

"A PES 2011 népszerű játéknak számított az Xperia Play készüléken és jól példázta, mennyire jelentős hozzáadott értéket jelent a sportjátékoknál a kifejezetten erre a célra tervezett játékvezérlő, mivel itt az ügyességhez és a technikához olyan kontroller szükséges, amely lehetővé teszi a gyors reagálást. A PES 2012 ennek a legendás focijátéknak újabb lépcsőfoka, és bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy egyedülálló játékvilágot teremtsünk az XperiaTM Play készülékeken" - nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója.

"Az új funkciók sokasága, a javított grafika és játékélmény teszi a PES 2012-t izgalmas új lehetőséggé a játéksorozat régi és új rajongói számára. Várjuk, hogy ismét a Sony Ericssonnal dolgozhassunk, és ennek a híres játéknak újabb verzióját jelentethessük meg az Xperia Play készülékre" - nyilatkozta Philippe Rapin, a Konami Europe mobil igazgatója.

A PES 2012 rövid ideig kizárólagosan az Xperia Play készülékre lesz elérhető, majd más androidos készülékekre is megjelenik.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 10 napja

lacyboy írta:
Szerintem a Fifa jobban sikerült.
sztem is

válasz erre

lacyboy

13 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szerintem a Fifa jobban sikerült.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 10 napja

fifa mellett labdába sem rughat - hogy stílusos legyek..mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 10 napja

azért termelgetik a playes címeket. de kár hogy csak rövid ideig exkluzivak

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja