PES 2011: Lehet jelentkezni a bétára

2010. augusztus 12.
4.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk a PES 2011 rajongók számára, ugyanis a Konami hivatalosan is bejelentette, hogy lehet jelentkezni a játék béta tesztjére, a regisztrációs weboldal is működik már.

Az űrlapon csak pár adatot kell kitöltenünk, amelyek a következők: a konzolunk típusa, az e-mail címünk és a születési dátumunk. A sorsolás augusztus 16-án veszi kezdetét, ha szerencsések vagyunk, akkor hamarosan kipróbálhatjuk a szoftvert. A program borítóján a tehetséges és népszerű argentin labdarúgó, Lionel Messi kap helyet.

A késztermékbe számos újdonság került, például új játékos animációk, a védők átdolgozott mesterséges intelligenciája, a közkedvelt Master League online verziója és a többi. Az UEFA Champions League és a Europa League játékmódok sem maradnak ki a késztermékből, emellett a Copa Liberadores is benne lesz az alkotásban, amely Dél-Amerika egyéni ligája. Jon Murphy, a projekt fejlesztőbrigádjának fejese azt nyilatkozta, hogy a Pro Evolution Soccer 2011-es évada lesz a sorozat legjobban átdolgozott kiadása. A produktum előreláthatólag idén ősszel fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re, PlayStation 2-re és PlayStation Portable-re. A béta tesztre a regisztrációs honlapon lehet jelentkezni: PES 2011 Béta
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 11 napja

rem jó lesz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja