PES 2014: World Challenge DLC érkezik márciusban

2014. március 19.
2.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A Konami DLC-vel készül a világbajnokságra, amiben az általunk választott nemzeti tizenegyet kell kivezetnünk a nagytornára.

A kiegészítő által bekerül egy új nemzetközi kupa (International Cup), ennek elhódításához csapatunkkal át kell verekednünk magunkat a selejtezőkön (Európa, Afrika, Amerika, Ázsia) és az egyenes kieséses szakaszon.

A játékban 2 mód közül választhatunk: az egyikben totális kontroll van a kezünkben, minden aspektust mi irányítunk (csapatösszeállítás, taktika - Team mode), a másikban sokkal inkább az egyénen van a hangsúly (Player mode) és a dolog szépségét a kezdőcsapatba való beverekedés adja.

A fejlesztők kidolgoztak egy morál-rendszert, ami annak függvényében befolyásolja a játékosok viselkedését, hogy milyen kvalitású ellenféllel kerülnek össze. Külön kiemelendő, hogy a Selecao (brazil nemzeti tizenegy) összes játékosát sikerült licenszelni.

A World Challenge DLC 9.99 eurós árcédulával érkezik egy másik ingyenes DLC és patch társaságában március 26-án Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

A foltozás folyékonyabb játékmenetet, és az online csalók kizárását intézi. A bónusz letölthető csomagban pedig 9 nemzeti mez, cipők és a Brazuca labda kerül be, illetve 60 focista kap kisebb arcplasztikázást.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 15 napja

Sosem játszottam még a PES-el de tetszik nagyon.

válasz erre

fantis6

10 éve, 11 hónapja és 15 napja

nem meglepő,itt a vb

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 15 napja

vb lázban ég mindkét focijáték gyártó

válasz erre
Pro Evolution Soccer 2014
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja