Persona 4, Digaea 3 és egyebek a Square Enix-től

2008. december 08.
1.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix kiadó minőségben is rendesen belehúzott, több külsős játék megjelentetésének felelősségét is magukra vállalták az európai territóriumban, így például az ő logójukkal ellátott Persona 4-et (PlayStation 2), Disgaea 3: Absence Of Justice-t (PlayStation 3), Rhapsody-t és Disgaea DS-t vehetünk kézhez hamarosan.

A Persona 4 maga mögött hagyja mifelénk a Shin Megami Tensei előtagokat és csak natúr, lecsupaszított címmel kerül kiadásra.

Az Atlus mestermunkája, a Persona 4 valamikor tavasszal érkezik meg hozzánk, kizárólag a második PléjStációra, pontos dátummal egyelőre nem látták el a címet.

További három, Nippon Ichi produktum landol az öreg kontinensen a Square Enix jóvoltából, a Disgaea 3: Absence Of Justice, a Disgaea DS és a Rhapsody érkeznek 2009-ben, konkrét megjelenési dátum ezen játékok esetében sem lépett életbe. Jönnek, lesznek, valamikor jövőre.

A sort pedig a Taito-féle My Pet Shop zárja, amely szintén a Square Enix munkásságának köszöhetően lát napvilágot. A japán RPG óriás karácsonyi üdvözlőlapja erőteljesen árulkodó lehet. Dátum nincs, csupán egy mókás Christmas Card.


Persona 4, Digaea 3 és egyebek a Square Enix-től - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja