Persian Soldier trailer

2008. június 01.
3.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A "Nagy Vasárnapi Hírdömpingben" ismét sikerült egy gyöngyszemre bukkannunk.

Az alkotás a rettentően kreatív Persian Soldier címet viseli, ami azonban igazi unikummá teszi, az az a tény, hogy eme remek a játékfejlesztéséről méltán nem híres Iránban formálódik.
A Persian Soldier valószínűleg az év nagyon titkos durranása lesz, mivel eddig jóformán semmi információ nem látott napvilágot a játékról angolul. Arabul bezzeg vannak jóságok írva róla, de sajnos ezt a világnyelvet még nincs szerencsém érteni. Annyi bizonyos, hogy PC-re készül, és valamikor megjelenik. Talán nem csak az egykori Perzsia területén.

A mozgókép viszont a világ nyelvén, azaz angolul szól hozzánk. Ennek ellenére a majd' 2 perces játékidő alatt nem sokkal többet sikerül kihámozni a játék milyenségéről, mintha az arab szöveget nézegetnénk napestig. Láthatunk egy rendkívül szimpatikus szemüveges fiatalembert, akit egy rendkívül unszimpatikus bácsi bántalmaz. Az egész jelenet mintha csak a Hostel (magyarul Motel) című, roppant szánalmas filmből lépett volna ki. Az érzést felerősíti a hasonló műfajú Saw-ból kölcsönzött zene.

Mindezek ellenére mindenkinek ajánlom a trailer megtekintését, nem mindennap botlunk bele iráni alkotásba.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja