Perli az Electronic Artsot a jacksonville-i lövöldözés egyik túlélője

2018. augusztus 31.
3.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igyekszünk még mindig felocsúdni a Jacksonville-ben történt lövöldözés borzalmaiból, de sajnos ez nem egy olyan seb a túlélők számára sem, amit majd az idő begyógyít, így természetesen akadt olyan, aki perhez folyamodik.

Jacob Mitich egyike volt azoknak a szerencséseknek, aki aznap élve jött ki a Madden-bajnokságról, ő pedig nem csak, hogy az esemény helyszínét perli, hanem konkrétan az Electronic Artsot is, mivel nem nyújtottak a jelenlévők számára biztonságot a verseny során.

Mitich két lövést szenvedett el a tragédia során, a perrel a célja pedig az, hogy mindenki tudja követni az álmait anélkül, hogy tartania kelljen attól, hogy esetleg hasonló megtörténhet vele. A Kotaku felkereste ezzel kapcsolatban a vállalatot, ők viszont azt nyilatkozták, hogy jelenleg teljes mértékben arra fókuszálnak, hogy minden erejükkel támogassák az áldozatokat és az összes érintett személyt.
8 hozzászólás

totyak

2 éve, 9 napja

Épphogy túlélt egy lövöldözést, de már ráugrik a pénzszerzési lehetőségre. Nagyon megérinthette az eset. Nem hiszem, hogy az EA tehetne a dologról. Ennyi erővel nem szabadna semmilyen rendezvényt szervezni, még az utcára sem szabadna kimenni. Szerintem perelje be a szülészorvost is, aki a világra segítette a merénylőt.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 9 napja

Szerintem sem jogos, mert ott tényleg minden jött-mentnek lehet fegyvere.
Szóval míg én csak elméletben nyírhatok ki mindenkit ha felhúznak, addig ott ezt átültetik a valóságba.

válasz erre

Marduk

2 éve, 11 napja

Nem jogos, mert máshol sem biztosítanak nagyobb biztonságot, és még sincs gond, csak abban az országban. Nem az EA tehet róla, hogy minden retardáltnak lehet fegyvere.

válasz erre

Imperator

2 éve, 11 napja

Részben megértem, hiszen majdnem meghalt mert a rendezvény nem volt kellőképpen biztosítva másrészt az EA nem tehet róla hogy az ország tele van fogyatékosokkal.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 12 napja

Amerika.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 12 napja

Hellblade írta:
Igaza van.Legalább 1 millió dollár remélem összejön neki..mert egy ilyen tragédiát nem könnyű kiheverni!Bár az Ea helyében én ajánlanám fel neki..

Hozzáteszem megértem azt is aki ugy érzi hogy igy akar milliomos lenni..de azt mondom:
Na és?nem akar másnak rosszat..
Én inkább úgy érzem, hogy az ország kerüli a problémáit. A piti drogos/bandás lövöldözéseknek már hírértéke sincs, de látod, máshol is gondot okoz. Értem én, hogy fontos nekik, nem is elvenni kell, de szigorítani és beléjük neveli helyes használatot kell, hogy minimalizálják ezt. De neeeeem, azt nem lehet... Perelje az államot, ne az EA-t. Az állam feladata biztosítani az állampolgárok biztonságát...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

2 éve, 12 napja

Szegény agysérülést szenvedett? Ha nem, akkor miért az EA tehet arról, hogy az országukban bárhol előkaphat bárki egy stukkert? Vagy a sarki kávézóba is fémdetektornak kellene lennie?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja adambalonyi profilja