Perli a Ubisoft a Google-t és az Apple-t, amiért lemásolták a Rainbow Six: Siege-et

2020. május 16.
19.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Area F2 címen futó mobiljáték kapcsán a Ubisoft úgy döntött a Bloomberg értesülései szerint, hogy perel, hiszen az alkotás kapcsán elég erős hasonlóságot vélnek felfedezni a Rainbow Six: Siege-dzsel.

A Google és az Apple az áldozat a kereset benyújtásában, a per pedig tartalmaz egy olyan részletet, hogy a Ubisoft szerint túl sokan próbálnak meg felmászni a Rainbow Six: Siege sikerének hátán. A per azért lett végül benyújtva, mert mind a Google, mind az Apple megtagadta, hogy leszedjék az Area F2-t a Play Store-ból és az App Store-ból.

Konkréten úgy fogalmaz a per, hogy a Rainbow Six: Siege minden egyes aspektusát lemásolta a szóban forgó mobiljáték, egészen a játékmenettől kezdve, a pontozótáblán át, a karakterekig bezárólag.

Nézd nagyban ezt a videót!



értesülései szerint, hogy perel, hiszen az alkotás kapcsán elég erős hasonlóságot vélnek felfedezni a Rainbow Six: Siege-dzsel.'>
4 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nagyon durván másolat, csak hát ez az ubi-n kívül senkit nem érdekel. röhögő smiley Ha meg ez elvisz játékosokat a nagygépes Siege-től, akkor talán át kellene gondolni ezt-azt... röhögő smiley

válasz erre

marco

4 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ha így működne a játékipar, csak perekből állna az egész szakma a Galaxian óta... És azóta új játék se jött volna ki. röhögő smiley Vagy a Pong óta.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez nagyon bukónak hangzik. Sok hasonló játék van...

válasz erre

Hentes

4 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ezt el fogja bukni a Ubisoft.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja