Péntektől Magyarországon is kapható lesz az Amnesia: The Dark Descent

2010. november 16.
2.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
November 19-én, pénteken kerül a boltokba immár dobozos formában is az idei ősz egyik meglepetésjátéka, az Amnesia: The Dark Descent.

A meglepetés azt jelenti, hogy a hazai és nemzetközi szaksajtó egyaránt az egyik legjobban sikerült horror-játékként aposztrofálja a svéd Frictional Games játékát, amely a műfaj nagy klasszikusai és jól ismert brandjei ismeretében valóban meglepő. A program a Frictional Games, avagy a nagy sikerű Penumbra-sorozat készítőinek legújabb interaktív rémálma, ami egy félelmetes utazás az emberi képzelet legsötétebb bugyraiba.

Az Amnesia: The Dark Descent egy belső nézetes horror, ahol a történet és az atmoszféra játssza az egyik főszerepet. Daniel egy elhagyatott porosz kastélyban eszmél fel mindenfajta emlékezet nélkül, amely magyarázatot adna az állapotára. Egy maga által írt levél azonban emlékezteti rá, hogy az emlékezetkiesést saját maga okozta. Ez a titokzatos levél még egy sürgető üzenetet is tartalmaz: Keresse és gyilkolja meg Alexandert, aki valahol mélyen bent a kastélyban vár rá. Daniel egyetlen esélye és reménye a túlélésre: Felkeresni saját sötét múltját!

Az Amnesia: The Dark Descent fejlesztője, a Frictional Games, amely többek között a méltán híres Penumbra-sorozatot is alkotta, most egy új szintre emeli a horror-játék műfajt. Az emberi természet, és a tudomány jelenlegi állása szerinti élethelyzetek teljes modellezésével juthatunk el az Amnézia világába. Szerezz meg és befolyásolj mindent, ami a kezed ügyébe kerül, tanulj belőlük és próbáld a magad hasznára fordítani! Éld át mit érezhet egy átlagember csodafegyverek és különleges képességek nélkül, amikor csak magára számíthat egy különleges és félelmetes világban. Ne vedd fel a harcot, reménytelen. Használd az elméd a túléléshez. Rejtőzködj, trükközz, és hogyha már semmi sem marad ? fuss! Nincs egy lélegzetnyi megállás sem, cselekedni kel és dönteni! Éld át Daniel sorsát és fedezd fel a múltat az elfelejtett emlékek sűrű útvesztőjében. Interaktív rémálom, ahol a valóság elsődleges és köbe vésett: Ez akár veled is megtörténhet!

A játék hivatalos magyarországi forgalmazója: a CNG.HU Kft

Ajánlott fogyasztói ár: 5990,-


Péntektől Magyarországon is kapható lesz az Amnesia: The Dark Descent - 2. kép


Amnesia: The Dark Descent.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 6 hónapja és 8 napja

Penumbra trilógiát végigtoltam és nagyon tetszett, gondolom ez is kedvemre való lenne.

válasz erre

jozseee

14 éve, 6 hónapja és 8 napja

Azt vettem észre,hogy egyre több horror gamet dobnak piacra.Ennek nagyon örülök,mert nagyon válogatós vagyok és szinte csak ilyen típusú játékkal játszom.Nagy izgalommal várom eme játékot.kacsintó smiley

válasz erre
Amnesia: The Dark Descent
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja