Péntektől mindenki szabadon kipróbálhatja a Quake Champions-t

2017. május 09.
3.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda bejelentette, hogy miután hetek óta tartanak a Quake Champions zárt bétái, hamarosan mindenki előtt megnyitják a kapukat, és egy rövid ideig jelentős tömegeket küldenek rá a szerverekre annak érdekében, hogy megnézzék egy kicsit, mit bír a játék.

Ennek részeként a kiadó információi szerint május 12-től, avagy most péntektől bárki szabadon letöltheti majd a Quake Champions bétájának kliensét, és május 21-ig lehetőséget kap arra, hogy a legtöbb eddig bemutatott hőst és pályát szabadon kipróbálja az alkotás keretein belül.

Ha érdekel a lehetőség, nincs más dolgod, mint a hivatalos honlapon regisztrálni magadat, majd ezt követően azonnal érdemes is lesz megnézned e-mail fiókodat, hiszen a Bethesda szerint mindenki azonnal megkapja a kódját. Ezután már csak le kell tölteni a Bethesda Launchert, ahol az aktiválást követően már telepíthető is a 8GB méretű csomag, ami péntektől bírható majd működésre.
2 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Na, bár minden kérésem így sikerülne. Épp az előbb írtam a tesztben hogy játszanám.

(Hú de kéne egy két millió)

válasz erre

Neurotic

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Én nagyon vártam, hogy kipróbálhassam ezt a játékot és miután kaptam zárt bétára meghívót utána is nagyon lelkes voltam mert szerintem elég jóra sikeredett. Viszont miután kaptam három kulcsot amit azokat nem tudtam lepasszolni kb. senkinek, fura volt hogy mennyire nem érdekli a játék az embereket. Azért én őszintén remélem, hogy az aréna shooterek most visszatérnek. Ha már ilyen óriások térnek vissza mint Quake meg Unreal akkor talán van rá némi esély.

válasz erre
Quake Champions
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljapityuska profiljarDAVE profiljaDamdomdam profiljamarco profilja