Péntek reggeli javítócsomagok: Célkeresztben a Fallout 3 és a MotoGP 08

2008. november 07.
3.6781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy patch sokszor életet menthet, szokták mondani nagyobb fejlesztőcsapatok.

Néhány ördöngös és idegesítő hiba kijavítása tényleg hasznos lehet, főleg, ha olyan nevekről beszélünk, mint a Fallout új epizódja, vagy éppen a MotoGP 08 ugyebár. Mindkét játék megkapta a megjelenés utáni szokásos első sebtapaszt, ami az úgynevezett legidegesítőbb kis bugokat vagy bakikat kívánja javítani, így aki beszerezte a játékokat, mindenképpen töltse le őket, hasznos is lehet! A linkeket természetesen megtaláljátok a hír végén...!

A legfrissebb nevek mellett felbukkant még a Frontlines: Fuel Of War is egy kis javítócsomaggal, aminek az az érdekessége, hogy a komolyabb javítások mellett 4 új pályát és további apróságokat ad hozzá a játékhoz, tehát ez egyben egy ingyenesen letölthető mini-kiegészítő is, ami méretén látszik meg leginkább, hiszen majdnem 1 GB-ra sikeredett, aminek most a rajongók gondolom nagyon örülnek. A linket, ahonnan letöltheted a javításokkal megtűzdelt expanziót, természetesen megtalálod egy pár sorral lejjebb. Javításra, majd játékra fel!

Fallout 3 patch 1.0.0.15
MotoGP 08 patch
Frontlines: Fuel of War patch 1.3.0
1 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 6 hónapja és 18 napja

A MotoGP 08-at nem foltozni kéne, hanem újraírni, úgy, ahogy az van. Húúú, nekem nagyon nem bejövős. El is kerülném jó messziről, de rámsózták, hogy már pedig erről írnom kell, ahhoz pedig előtte rengeteg tapasztalatszerzés szükséges, amit hosszú játékkal töltött órák folyamán szerez a szerencsétlen alany. Ez én volnék.

válasz erre
Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljatotyak profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja