Pénteken felkerül az Xbox Live kínálatába az Anomaly: Warzone Earth

2012. április 02.
1.5861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kitűnő címmel gazdagodik napokon belül az Xbox Live kínálata, köszönhetően a 11 bit Studios csapatának, akik bejelentették, hogy most pénteken, avagy április 6-án várható majd a Microsoft masinájának online disztribúciójába az Anomaly: Warzone Earth című videojáték.

Az alkotás korábban - egészen pontosan tavaly ilyenkor - már megjelent a Steam kínálatában, hiszen kezdő platformjai a PC és a Macintosh voltak, ám alig egy esztendő leforgása alatt a maroknyi indie stúdió leszállította az Xbox 360-as változatot is.

Az Anomaly: Warzone Earth egyébiránt egy klasszikus felső nézetes stratégia, amelynek keretein belül kitüntetett szerepet kap az akciózás, méghozzá a gondolkozás és a taktika kárára, hiszen alapesetben mégiscsak egy az alkalmi játékosoknak készülő alkotásról beszélünk.

A program ugyanakkor teljes egészében támogatni fogja az Xbox 360 kontrollert - Kinectet sajnos nem - megvásárlásához pedig 800 MS pontra lesz szükségünk, ami igazán barátságos árcédula egy ilyen remek indie címért cserébe.
Anomaly: Warzone Earth című videojáték.'>
2 hozzászólás

marco

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nekem is tetszik, 800 ms pontért mg főleg!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Bitang jól néz ki!

válasz erre
Anomaly: Warzone Earth
1.140 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja