Penny Arcade Adventures: On the Rain Slick Precipice of Darkness: a második felvonás

2008. szeptember 01.
2.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Képregény és kalandjáték.

Számomra és még nagyon sokak számára ez a két szó többet jelent annál ami. Na de mi van akkor, ha ez a kettő keveredik és összeáll egy egésszé? Kérem szépen sokakban elszabadulnak a boldogsághormonok. Ez történt a Penny Arcade kalandjátékkal is, amely nem éppen rövid címmel büszkélkedhet, azonban rátört az epizódikus megjelenés, amitől engem a hideg kiráz. Elviekben négy részből fog állni a játék, az első ugye már megjelent, a másodikról pedig most kaptunk egy kisebb hírcsokrot.

Penny Arcade Adventures: On the Rain Slick Precipice of Darkness: a második felvonás - 2. kép


Ha minden igaz, akkor még ez év decemberében kezünkbe vehetjük az új részt, amelyet ugye még mindig a Hothead fejleszt. A képregénybe illő grafikával ellátott kalandjáték egy olyan abszurd humorral rendelkezik, amelyet ritkán látunk, talán a régi Sam & Max volt hasonló. A humoros körítésen természetesen nem akarnak változtatni a fejlesztők, mint ahogy sok máson sem nagyon. Így aki játszott már az első epizóddal, az körülbelül tudja mire számítson, persze egyértelműen a sztori lesz a lényeg, az pedig új lesz és egyre betegebb...

Penny Arcade Adventures: On the Rain Slick Precipice of Darkness: a második felvonás - 3. kép


Na de mitől is emelkedik ki ez a játék,a többi kalandjáték közül? Ha az eredeti és tényleg humoros sztori nem volt elég, akkor gondolj bele, hogy lehet harcolni is a játékban! Ami enyhén szólva is tartalmaz szerepjátékokból ismerős elemeket, ezzel is érdekesebbé téve a játékot. Természetesen a kalandjátékokban már ismert apróságok, mint a puzzle játékok és a mini-game-ek itt is feltűnnek majd, csak átitatva a sztori morbid humorával.

Penny Arcade Adventures: On the Rain Slick Precipice of Darkness: a második felvonás - 4. kép


Újdonságként állítólag a harcrendszeren babráltak valamit a fejlesztők, leegyszerűsítették elvileg, mert az előző részben sokaknak gondot okozott. A játék ha minden igaz jönni fog minden konzolra illetve PC-re természetesen, valamint kapaszkodjatok meg, még Linux és Mac fanatikusok is átélhetik majd Gabe és Tycho kalandjait.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja