Penguin a Batman: Arkham City-ben?

2011. május 23.
2.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Na, ez most már hivatalos, ifjak: a Rocksteady incselkedik velünk! Ez nyilvánvaló, hisz korábban már felfigyelhettünk egy Penguin-es utalásra a Batman: Arkham City egyik teaser-ében, amikor is egy pillanatra feltűnt az "Iceberg Lounge", modoros bűnözőnk közismert tanyája; nem sokkal később pedig azzal intettek le minket a fejlesztők, hogy ne számítsunk sokkal több arcra annál, mint amit már jóváhagytak.

Most pedig napvilágra jött ez a kép, amelyet a Rocksteady.co.uk szerint Dax Ginn az "Australian Sunday Herald"-nak adott interjújához csatolta, melyben a marketing menedzser állítólag kikotyogott egyet s mást.

Penguin a Batman: Arkham City-ben? - 1. kép

A gond ezzel csupán az, hogy az Australian Sunday Herald újság/magazin nem létezik, ugyanakkor Ginn a hónap elején adott interjút hasonló című lapoknak az Arkham City témájában, úgy mint a Sydney Mornind Herald és a Herald Sun. A Pingvinről persze egyik interjúban sincs szó.

A fiktív lap a következő szavakat adta Ginn szájába:

"Penguin-t mindig is úgy ábrázolták, mint egy igen arisztokratikus, választékosan fogalmazó úriembert, akinek kissé torz elképzelései vannak a nagyszerűségről." - mondta. - "Mi tehát rendkívül szörnyűvé, rondává varázsoltuk - de továbbra is a nagyság téveszméjével. Jól öltözködik, mégis ízléstelenül, és ilyen állativá, brutális fickóvá tettük..."

Egyelőre senki sem erősítette meg a hírt az illetékesek közül, ami ezáltal továbbra is csupán pletyka marad.
Batman: Arkham City egyik teaser-ében, amikor is egy pillanatra feltűnt az "Iceberg Lounge", modoros bűnözőnk közismert tanyája; nem sokkal később pedig azzal intettek le minket a fejlesztők, hogy ne számítsunk sokkal több arcra annál, mint amit már jóváhagytak.'>
4 hozzászólás

Shade

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Aidon Assassin írta:
Ne kötekedjél buksi nyelvnyújtó smiley
Buksi a kutyád...röhögő smiley

válasz erre

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Shade írta:
Nem lesz, már az.
Ne kötekedjél buksi nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Aidon Assassin írta:
háááát érdekes lesz
Nem lesz, már az.

válasz erre

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

háááát érdekes lesz

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja